Pizzasnegle med tex-mex – Valsemøllen brødblanding

Nogle gange må man gerne kræse en anelse mere om madpakken eller snacks i weekenden. Bag lækre Pizzasnegle med tex-mex med vores Fødselsdags-bolleblanding.

Pizzasnegle er den perfekte snack til børnefødselsdagen, madpakken eller picnickurven. Denne variant af pizzasnegle med tex-mex skiller sig lidt ud fra de klassiske pizzasnegle på den gode måde. Hvis I trænger til noget andet end de klassiske pizzasnegle, er disse et godt alternativ med krydret fyld. Forkæl store som små med smagfulde og mættende pizzasnegle.

Se opskrift
pizzasnegle med tex-mex

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t. & 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

16 små pizzasnegle

2 1/3 dl lunkent vand (30°C)
25 g gær
1 ps Valsemøllen Fødselsdagsboller 

250 g hakket oksekød
½ brev tex-mex
lidt vand
evt. 50 revet grønsager

Sådan gør du

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og ælt i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Lad dejen hæve i 30 minutter og lav fyldet imens.
  4. Steg kødet på en pande ved middel varme og tilsæt tex-mex og evt. revede grønsager og tag det af varmen, imens du forsætter med pizzasneglene.
  5. Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord og rul den ud, så den måler ca. 30×40 cm.
  6. Smør dejen med din kødsovs og evt. revet ost.
  7. Rul dejen sammen som en roulade og skær den ud i 16 lige store stykker.
  8. Læg pizzasneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 45-60 minutter. Pensl pizzasneglene med vand eller æg inden bagning.
  9. Bag pizzasneglene i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.

 

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.