Pizzasnegle med tex-mex – Valsemøllen brødblanding

Nogle gange må man gerne kræse en anelse mere om madpakken eller snacks i weekenden. Bag lækre Pizzasnegle med tex-mex med vores Fødselsdags-bolleblanding.

Pizzasnegle er den perfekte snack til børnefødselsdagen, madpakken eller picnickurven. Denne variant af pizzasnegle med tex-mex skiller sig lidt ud fra de klassiske pizzasnegle på den gode måde. Hvis I trænger til noget andet end de klassiske pizzasnegle, er disse et godt alternativ med krydret fyld. Forkæl store som små med smagfulde og mættende pizzasnegle.

Se opskrift
pizzasnegle med tex-mex

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t. & 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

16 små pizzasnegle

2 1/3 dl lunkent vand (30°C)
25 g gær
1 ps Valsemøllen Fødselsdagsboller 

250 g hakket oksekød
½ brev tex-mex
lidt vand
evt. 50 revet grønsager

Sådan gør du

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og ælt i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Lad dejen hæve i 30 minutter og lav fyldet imens.
  4. Steg kødet på en pande ved middel varme og tilsæt tex-mex og evt. revede grønsager og tag det af varmen, imens du forsætter med pizzasneglene.
  5. Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord og rul den ud, så den måler ca. 30×40 cm.
  6. Smør dejen med din kødsovs og evt. revet ost.
  7. Rul dejen sammen som en roulade og skær den ud i 16 lige store stykker.
  8. Læg pizzasneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 45-60 minutter. Pensl pizzasneglene med vand eller æg inden bagning.
  9. Bag pizzasneglene i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.