Pizzasnegle med tex-mex – Valsemøllen brødblanding

Nogle gange må man gerne kræse en anelse mere om madpakken eller snacks i weekenden. Bag lækre Pizzasnegle med tex-mex med vores Fødselsdags-bolleblanding.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t. & 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 16 små pizzasnegle

2 1/3 dl lunkent vand (30°C)
25 g gær
1 ps Valsemøllen Fødselsdagsboller 

250 g hakket oksekød
½ brev tex-mex
lidt vand
evt. 50 revet grønsager

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og ælt i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Lad dejen hæve i 30 minutter og lav fyldet imens.
  4. Steg kødet på en pande ved middel varme og tilsæt tex-mex og evt. revede grønsager og tag det af varmen, imens du forsætter med pizzasneglene.
  5. Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord og rul den ud, så den måler ca. 30×40 cm.
  6. Smør dejen med din kødsovs og evt. revet ost.
  7. Rul dejen sammen som en roulade og skær den ud i 16 lige store stykker.
  8. Læg pizzasneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 45-60 minutter. Pensl pizzasneglene med vand eller æg inden bagning.
  9. Bag pølsehornene eller pizzasneglene i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.

Pizzasnegle er den perfekte snack til børnefødselsdagen, madpakken eller picnickurven. Forkæl store som små, med smagfulde og mættende pizzasnegle.

 

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.