Solsikkerugbrød med gulerødder – Valsemøllen brødblanding

Valsemøllen Solsikkerugbrød er fyldt med hele solsikkekerner, giv blandingen et lille twist med revne gulerødder.

Med Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrødsblanding, er du altid sikker på at få det helt perfekte bageresultat. Tilmed er det nemt at lave. Rugbrødet har en mild smag og er lige til at bage, til morgenmad, frokostbordet og den ekstra gode madpakke.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Solsikkerugbrød med gulerødder – Valsemøllen brødblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 rugbrød

1 ps. Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær
6½ dl vand, lidt varmere end lunkent (ca. 35°C)
150 g revne gulerødder

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt 6½ dl vand.
  2. Tilsæt 150 g revne gulerødder og ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat med en våd dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag solsikkerugbrødet på nederste rille i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 60 minutter.
  5. Tag det færdigbagte solsikkerugbrød ud, og stil det til afkøling. Vent med at skære rugbrødet i skiver, til det er helt afkølet.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.