Solsikkerugbrød med gulerødder – Valsemøllen brødblanding

Valsemøllen Solsikkerugbrød er fyldt med hele solsikkekerner, giv blandingen et lille twist med revne gulerødder.

Med Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrødsblanding, er du altid sikker på at få det helt perfekte bageresultat. Tilmed er det nemt at lave. Rugbrødet har en mild smag og er lige til at bage, til morgenmad, frokostbordet og den ekstra gode madpakke.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Solsikkerugbrød med gulerødder – Valsemøllen brødblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 rugbrød

1 ps. Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær
6½ dl vand, lidt varmere end lunkent (ca. 35°C)
150 g revne gulerødder

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt 6½ dl vand.
  2. Tilsæt 150 g revne gulerødder og ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat med en våd dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag solsikkerugbrødet på nederste rille i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 60 minutter.
  5. Tag det færdigbagte solsikkerugbrød ud, og stil det til afkøling. Vent med at skære rugbrødet i skiver, til det er helt afkølet.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.