Grove pizzasnegle

Prøv denne lækre opskrift på grove pizzasnegle med fuldkorn og gulerødder i dejen. Perfekte til ungernes madpakke.

Disse grove pizzasnegle er en blanding af en pizza og en grov gulerodsbolle. Det er en super kombination, der giver mere saftighed og sødme til dejen. De bliver super gode, og er perfekte i madpakken eller som snack. Prøv jer frem med, hvad I kan lide af fyld i jeres pizzasnegle. Det er blot et forslag vi kommer med. Bag gerne en stor portion, og frys resten ned. Så er de nemme at tage op af fryseren, når det er tid til en skøn snegl.

Se opskrift
Saftige pizzasnegle med fuldkorn

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

til 16 pizzasnegle

2½ dl vand
20 g gær
1 fintrevet gulerod
2 spsk. olie
½ tsk. groft salt
200 g Valsemøllen hvedemel  (ca.  dl)
200 g Valsemøllen Hvid Hvedemel  (ca.  dl)

Fyld
1 lille glas pizzasovs
150 g skinke i strimler
100 g revet mozzarella

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet og kom herefter revet gulerod i.
  2. Tilsæt olie, salt og mel (hold lidt mel tilbage).
  3. Ælt dejen godt i 10 min i en køkkenmaskine eller i køkkenskålen med hånden. Ælt gulerødderne i til sidst i ælteprocessen.
  4. Lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time
  5. Læg dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.
  6. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
  7. Smør pizzasovs på dejpladen og fordel skinke og ost ovenpå.
  8. Rul dejen sammen som en roulade og skær 16 skiver.
  9. Læg pizzasneglene på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve tildækket i ca. ½ time.
  10. Bag sneglene ved 200˚C (varmluft = 180 °C) i ca. 15 min.

Et godt tip: Hvis du vil spare tid, kan du bruge Valsemøllen Grovboller Blanding. Den er fuldkornsmærket og nøglehulsmærket, og giver også nogle skønne, grove pizzasnegle på den nemme måde.