Grove pizzasnegle

Prøv denne lækre opskrift på grove pizzasnegle med fuldkorn og gulerødder i dejen. Perfekte til ungernes madpakke.

Disse grove pizzasnegle er en blanding af en pizza og en grov gulerodsbolle. Det er en super kombination, der giver mere saftighed og sødme til dejen. De bliver super gode, og er perfekte i madpakken eller som snack. Prøv jer frem med, hvad I kan lide af fyld i jeres pizzasnegle. Det er blot et forslag vi kommer med. Bag gerne en stor portion, og frys resten ned. Så er de nemme at tage op af fryseren, når det er tid til en skøn snegl.

Se opskrift
Saftige pizzasnegle med fuldkorn

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grove pizzasnegle: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

16 pizzasnegle

2½ dl vand
20 g gær
1 fintrevet gulerod
2 spsk. olie
½ tsk. groft salt
200 g Valsemøllen hvedemel  (ca.  dl)
200 g Valsemøllen Hvid Hvedemel  (ca.  dl)

Fyld
1 lille glas pizzasovs
150 g skinke i strimler
100 g revet mozzarella

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet.
  2. Tilsæt olie, salt og mel (hold lidt mel tilbage).
  3. Ælt dejen godt i 10 min i en køkkenmaskine eller i køkkenskålen med hånden. Ælt gulerødderne i til sidst i ælteprocessen.
  4. Lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time
  5. Læg dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.
  6. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
  7. Smør pizzasovs på dejpladen og fordel skinke og ost ovenpå.
  8. Rul dejen sammen som en roulade og skær 16 skiver.
  9. Læg pizzasneglene på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve tildækket i ca. ½ time.
  10. Bag sneglene ved 200˚C (varmluft = 180 °C) i ca. 15 min.

Et godt tip: Hvis du vil spare tid, kan du bruge Valsemøllen Grovboller Blanding. Den er fuldkornsmærket og nøglehulsmærket, og giver også nogle skønne, grove pizzasnegle på den nemme måde.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.