Speltknækbrød

Disse speltknækbrød er supersprøde, lækre og virkelig nemme at lave. Du kan variere meltypen, og på den måde gøre dem mere eller mindre grove efter lyst.

Bag en portion lækre speltknækbrød. Så har du altid en lækker snack i nærheden. De er fulde af kerner og fuldkorn, og så smager de godt med lidt pålæg eller bare som de er. Send dem med i madpakken, og lad dem supplere lidt grøntsagsstænger. De er nemme at bage, og vil bringe stor glæde hos alle.

Se opskrift
speltknækbrød

Køkkentid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Speltknækbrød: 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
  2. Tilsæt vand og olie og rør blandingen godt sammen.
  3. Del dejen i 2 stykker.
  4. Form hvert stykke til en firkant.
  5. Rul dejen tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir.
  6. Løft bagepapiret med den udrullede dej over på en bageplade.
  7. Træk det øverste stykke bagepapir forsigtigt af.
  8. Skær knækbrødene i den ønskede størrelse med et pizzahjul eller en kniv.
  9. Bag knækbrødene i en forvarmet ovn ved 200 °C  i ca. 20 minutter,  til knækbrødene er gyldne.
  10. Bræk knækbrødene fra hinanden og lad dem afkøle på en bagerist.