Speltknækbrød

Disse speltknækbrød er supersprøde, lækre og virkelig nemme at lave. Du kan variere meltypen, og på den måde gøre dem mere eller mindre grove efter lyst.

Bag en portion lækre speltknækbrød. Så har du altid en lækker snack i nærheden. De er fulde af kerner og fuldkorn, og så smager de godt med lidt pålæg eller bare som de er. Send dem med i madpakken, og lad dem supplere lidt grøntsagsstænger. De er nemme at bage, og vil bringe stor glæde hos alle.

Se opskrift
speltknækbrød

Køkkentid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Speltknækbrød: 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Sådan gør du

 1. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
 2. Tilsæt vand og olie og rør blandingen godt sammen.
 3. Del dejen i 2 stykker.
 4. Form hvert stykke til en firkant.
 5. Rul dejen tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir.
 6. Løft bagepapiret med den udrullede dej over på en bageplade.
 7. Træk det øverste stykke bagepapir forsigtigt af.
 8. Skær knækbrødene i den ønskede størrelse med et pizzahjul eller en kniv.
 9. Bag knækbrødene i en forvarmet ovn ved 200 °C  i ca. 20 minutter,  til knækbrødene er gyldne.
 10. Bræk knækbrødene fra hinanden og lad dem afkøle på en bagerist.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.