Speltknækbrød

Disse speltknækbrød er supersprøde, lækre og virkelig nemme at lave. Du kan variere meltypen, og på den måde gøre dem mere eller mindre grove efter lyst.

Bag en portion lækre speltknækbrød. Så har du altid en lækker snack i nærheden. De er fulde af kerner og fuldkorn, og så smager de godt med lidt pålæg eller bare som de er. Send dem med i madpakken, og lad dem supplere lidt grøntsagsstænger. De er nemme at bage, og vil bringe stor glæde hos alle.

Se opskrift
speltknækbrød

Køkkentid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Speltknækbrød: 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Sådan gør du

 1. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
 2. Tilsæt vand og olie og rør blandingen godt sammen.
 3. Del dejen i 2 stykker.
 4. Form hvert stykke til en firkant.
 5. Rul dejen tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir.
 6. Løft bagepapiret med den udrullede dej over på en bageplade.
 7. Træk det øverste stykke bagepapir forsigtigt af.
 8. Skær knækbrødene i den ønskede størrelse med et pizzahjul eller en kniv.
 9. Bag knækbrødene i en forvarmet ovn ved 200 °C  i ca. 20 minutter,  til knækbrødene er gyldne.
 10. Bræk knækbrødene fra hinanden og lad dem afkøle på en bagerist.
+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.