Fuldkorns minirugbrød

Bag saftige fuldkorns minirugbrød når du vil have lidt mere fuldkorn ind i hverdagen. De er nemme at bage med Valsemøllen Kernerugbrød Bageblanding.

Mangler du også en god og mættende snack til sidst på dagen, bør du bage disse fuldkorns minirugbrød. Det eneste det kræver, er en rugbrødsblanding og en bradepande, hvilket næsten ikke kan være nemmere. De er smagfulde og saftige med en størrelse, der er perfekt til at have med på farten. Minirugbrødene giver en god fylde, og er derfor også gode som tilbehør til en lækker salat, som snack med en cremet hummus, eller ristet med smør og salt. De små rugbrød gør det nemt at få fuldkorn ind i hverdagen – på den nemme måde.

Se opskrift
fuldkorns minirugbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fuldkorns minirugbrød: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

36 stk. minirugbrød

1 ps. Valsemøllen Kernerugbrød
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g),
svarer til 25 g frisk gær
7½ dl vand, lidt varmere end lunkent (35°C)
1 spsk. honning

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Kom dejen i 2 bradepander med bagepapir, ca. 20×30 cm. Fordel dejen med en våd ske eller våde hænder og drys med græskarkerner. Del dejen med en kniv i 18 små brød i hver bradepande og lad dem hæve i bradepanden tildækket i 60 minutter.
  4. Bag minirugbrødene i en forvarmet ovn ved 175°C varmluft i ca. 30-45 minutter.
  5. Lad rugbrødene køle af i formen.

Et godt tip: Lav dine minirugbrød i dobbeltstørrelse og brug dem som sandwichbrød i madpakken. Det gør det nemt at fryse dem ned, og tage et fuldkornsbrød op, når de skal bruges. Det gør det nemmere at få fuldkorn ind i hverdagen.

 

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.