Fuldkorns minirugbrød

Bag saftige fuldkorns minirugbrød når du vil have lidt mere fuldkorn ind i hverdagen. De er nemme at bage med Valsemøllen Kernerugbrød Bageblanding.

Mangler du også en god og mættende snack til sidst på dagen, bør du bage disse fuldkorns minirugbrød. Det eneste det kræver, er en rugbrødsblanding og en bradepande, hvilket næsten ikke kan være nemmere. De er smagfulde og saftige med en størrelse, der er perfekt til at have med på farten. Minirugbrødene giver en god fylde, og er derfor også gode som tilbehør til en lækker salat, som snack med en cremet hummus, eller ristet med smør og salt. De små rugbrød gør det nemt at få fuldkorn ind i hverdagen – på den nemme måde.

Se opskrift
fuldkorns minirugbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fuldkorns minirugbrød: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

36 stk. minirugbrød

1 ps. Valsemøllen Kernerugbrød
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g),
svarer til 25 g frisk gær
7½ dl vand, lidt varmere end lunkent (35°C)
1 spsk. honning

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Kom dejen i 2 bradepander med bagepapir, ca. 20×30 cm. Fordel dejen med en våd ske eller våde hænder og drys med græskarkerner. Del dejen med en kniv i 18 små brød i hver bradepande og lad dem hæve i bradepanden tildækket i 60 minutter.
  4. Bag minirugbrødene i en forvarmet ovn ved 175°C varmluft i ca. 30-45 minutter.
  5. Lad rugbrødene køle af i formen.

Et godt tip: Lav dine minirugbrød i dobbeltstørrelse og brug dem som sandwichbrød i madpakken. Det gør det nemt at fryse dem ned, og tage et fuldkornsbrød op, når de skal bruges. Det gør det nemmere at få fuldkorn ind i hverdagen.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.