Fuldkorns minirugbrød

Bag saftige fuldkorns minirugbrød når du vil have lidt mere fuldkorn ind i hverdagen. De er nemme at bage med Valsemøllen Kernerugbrød Bageblanding.

Mangler du også en god og mættende snack til sidst på dagen, bør du bage disse fuldkorns minirugbrød. Det eneste det kræver, er en rugbrødsblanding og en bradepande, hvilket næsten ikke kan være nemmere. De er smagfulde og saftige med en størrelse, der er perfekt til at have med på farten. Minirugbrødene giver en god fylde, og er derfor også gode som tilbehør til en lækker salat, som snack med en cremet hummus, eller ristet med smør og salt. De små rugbrød gør det nemt at få fuldkorn ind i hverdagen – på den nemme måde.

Se opskrift
fuldkorns minirugbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fuldkorns minirugbrød: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

36 stk. minirugbrød

1 ps. Valsemøllen Kernerugbrød
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g),
svarer til 25 g frisk gær
7½ dl vand, lidt varmere end lunkent (35°C)
1 spsk. honning

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Kom dejen i 2 bradepander med bagepapir, ca. 20×30 cm. Fordel dejen med en våd ske eller våde hænder og drys med græskarkerner. Del dejen med en kniv i 18 små brød i hver bradepande og lad dem hæve i bradepanden tildækket i 60 minutter.
  4. Bag minirugbrødene i en forvarmet ovn ved 175°C varmluft i ca. 30-45 minutter.
  5. Lad rugbrødene køle af i formen.

Et godt tip: Lav dine minirugbrød i dobbeltstørrelse og brug dem som sandwichbrød i madpakken. Det gør det nemt at fryse dem ned, og tage et fuldkornsbrød op, når de skal bruges. Det gør det nemmere at få fuldkorn ind i hverdagen.

 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.