Kernerugbrød

Kernerugbrød

Valsemøllen Kernerugbrød er fyldt med solsikkekerner og hørfrø. Kombinationen af frø og kerner tilsat rugsurdej giver et saftigt rugbrød med god smag og flotte skiver.

Vi har blandet melet,  kerner og surdejen for dig – det kalder vi hjemmebag på den nemme måde! Du går hverken på  kompromis med smag, kvalitet eller bageglæden. Resultatet er et lækkert saftigt rugbrød med god smag, godt bid og flotte skiver. Perfekt til alt fra morgenmaden, frokostbordet og den ekstra gode madpakke.

Der medfølger gær på toppen. Brødblandingen giver 1 stort rugbrød ( 2,6 l ). Se opskriften her.
Tip: brødblandingen kan også bruges til lækre rugsnacks.

Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Uden Stråforkorter Dansk

Køb det her

Ingredienser

35% rugflager, 15% rugmel, hvedemel, 11,5% solsikkekerner, 8% hørfrø, 4% fuldkornshvedemelhvedegluten, tørret hvedesurdej (hvedemel, starterkultur), salt tilsat jod, mørk ristet bygmalt, havrefibre, karamelsirup, melbehandlingsmiddel (E300), enzym.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
  • Færdigbagt kernerugbrød
Energi1566 kJ/374 kcal
Fedt11 g
- heraf mættede fedtsyrer1,5 g
Kulhydrat49 g
- heraf sukkerarter2,9 g
Kostfibre13 g
Protein14 g
Salt1,76 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre. Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.