Pølsehorn og pizzasnegle – Bageblanding

Hvem elsker ikke hjemmebagte pølsehorn og pizzasnegle? Vi har gjort det endnu nemmere for dig, da du kan bruge blandingen til vores ØKO Fødselsdagsboller, når du skal bage de lækre snacks.

Når du skal bage pølsehorn og pizzasnegle til skovturen eller madpakken, kan det blive endnu nemmere end det er i forvejen. Vi har brugt en bageblanding til at lave dejen, der gør arbejdet nemmere for dig. Tag børnene med i køkkenet når der skal bages, og lad dem hjælpe til, når der skal rulles pølsehorn eller fyldes pizzasnegle. Hvis der er andet fyld I heller vil have i sneglene, kan I også sagtens gøre det.

Se opskrift
pølsehorn og pizzasnegle

Køkkentid
30 min

Ventetid
1 t. 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pølsehorn og pizzasnegle – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

16 små pølsehorn eller pizzasnegle

2 1/3 dl lunkent vand (ca. 30°C)
25 g gær
1 ps Valsemøllen Fødselsdagsboller eller Valsemøllen ØKO Fødselsdagsboller

Pølsehorn
8 pølser
Ketchup

Pizzasnegle
Revet ost
Skinkestrimler
Pizzasauce

Sådan gør du

Dej

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og ælt i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Følg de 4 trin for enten pølsehorn eller pizzasnegle nedenfor.
  4. Bag pølsehornene eller pizzasneglene i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.

Pølsehorn

  1. Del dejen i 2 lige store runde stykker og lad dem hæve i ca. 5 minutter.
  2. Rul hvert stykke ud i samme form som en pizza (ca. 35 cm i diamenter). Lad dejen hæve lidt og del hver pizza i 8 lige store stykker.
  3. Kom lidt ketchup og en pølse på hvert stykke, hvor det er bredest. Rul pølsen ind i dejen. Start med at rulle fra den bredeste ende.
  4. Læg de 16 pølsehorn på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 45-60 minutter. Pensl pølsehornene med vand eller æg inden bagning.

Pizzasnegle

  1. Lad dejen hæve i 30 minutter
  2. Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord og rul den ud, så den måler ca. 30×40 cm.
  3. Smør dejen med pizzasauce og drys med skinkestrimler og revet ost. Rul dejen sammen som en roulade og skær den ud i 16 lige store stykker.
  4. Læg pizzasneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 45-60 minutter. Pensl pizzasneglene med vand eller æg inden bagning.