Pølsehorn og pizzasnegle – Bageblanding

Hvem elsker ikke hjemmebagte pølsehorn og pizzasnegle? Vi har gjort det endnu nemmere for dig, da du kan bruge blandingen til Valsemøllen Fødselsdagsboller, når du skal bage de lækre snacks.

Når du skal bage pølsehorn og pizzasnegle til skovturen eller madpakken, kan det blive endnu nemmere end det er i forvejen. Vi har brugt en bageblanding til at lave dejen, der gør arbejdet nemmere for dig. Tag børnene med i køkkenet når der skal bages, og lad dem hjælpe til, når der skal rulles pølsehorn eller fyldes pizzasnegle. Hvis der er andet fyld I heller vil have i sneglene, kan I også sagtens gøre det.

Se opskrift
pølsehorn og pizzasnegle

Køkkentid
30 min

Ventetid
1 t. 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pølsehorn og pizzasnegle – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser

Opskrift

16 små pølsehorn eller pizzasnegle

2 1/3 dl lunkent vand (ca. 30°C)
25 g gær
1 ps Valsemøllen Fødselsdagsboller

Pølsehorn
16 små eller 8 store pølser
Ketchup

Pizzasnegle
Revet ost
Skinkestrimler
Pizzasauce

Sådan gør du

Dej

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og ælt i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Følg de 4 trin for enten pølsehorn eller pizzasnegle nedenfor.
  4. Bag pølsehornene eller pizzasneglene i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.

Pølsehorn

  1. Del dejen i 2 lige store runde stykker og lad dem hæve i ca. 5 minutter.
  2. Rul hvert stykke ud i samme form som en pizza (ca. 35 cm i diamenter). Lad dejen hæve lidt og del hver pizza i 8 lige store stykker.
  3. Kom lidt ketchup og en pølse på hvert stykke, hvor det er bredest. Rul pølsen ind i dejen. Start med at rulle fra den bredeste ende.
  4. Læg de 16 pølsehorn på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 45-60 minutter. Pensl pølsehornene med vand eller æg inden bagning.

Pizzasnegle

  1. Lad dejen hæve i 30 minutter
  2. Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord og rul den ud, så den måler ca. 30×40 cm.
  3. Smør dejen med pizzasauce og drys med skinkestrimler og revet ost. Rul dejen sammen som en roulade og skær den ud i 16 lige store stykker.
  4. Læg pizzasneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 45-60 minutter. Pensl pizzasneglene med vand eller æg inden bagning.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.