Pølsehorn og pizzasnegle – Bageblanding

Hvem elsker ikke hjemmebagte pølsehorn og pizzasnegle? Vi har gjort det endnu nemmere for dig, da du kan bruge blandingen til Valsemøllen Fødselsdagsboller, når du skal bage de lækre snacks.

Når du skal bage pølsehorn og pizzasnegle til skovturen eller madpakken, kan det blive endnu nemmere end det er i forvejen. Vi har brugt en bageblanding til at lave dejen, der gør arbejdet nemmere for dig. Tag børnene med i køkkenet når der skal bages, og lad dem hjælpe til, når der skal rulles pølsehorn eller fyldes pizzasnegle. Hvis der er andet fyld I heller vil have i sneglene, kan I også sagtens gøre det.

Se opskrift
pølsehorn og pizzasnegle

Køkkentid
30 min

Ventetid
1 t. 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pølsehorn og pizzasnegle – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 14 anmeldelser

Opskrift

16 små pølsehorn eller pizzasnegle

2 1/3 dl lunkent vand (ca. 30°C)
25 g gær
1 ps Valsemøllen Fødselsdagsboller

Pølsehorn
16 små eller 8 store pølser
Ketchup

Pizzasnegle
Revet ost
Skinkestrimler
Pizzasauce

Sådan gør du

Dej

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og ælt i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Følg de 4 trin for enten pølsehorn eller pizzasnegle nedenfor.
  4. Bag pølsehornene eller pizzasneglene i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.

Pølsehorn

  1. Del dejen i 2 lige store runde stykker og lad dem hæve i ca. 5 minutter.
  2. Rul hvert stykke ud i samme form som en pizza (ca. 35 cm i diamenter). Lad dejen hæve lidt og del hver pizza i 8 lige store stykker.
  3. Kom lidt ketchup og en pølse på hvert stykke, hvor det er bredest. Rul pølsen ind i dejen. Start med at rulle fra den bredeste ende.
  4. Læg de 16 pølsehorn på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 45-60 minutter. Pensl pølsehornene med vand eller æg inden bagning.

Pizzasnegle

  1. Lad dejen hæve i 30 minutter
  2. Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord og rul den ud, så den måler ca. 30×40 cm.
  3. Smør dejen med pizzasauce og drys med skinkestrimler og revet ost. Rul dejen sammen som en roulade og skær den ud i 16 lige store stykker.
  4. Læg pizzasneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 45-60 minutter. Pensl pizzasneglene med vand eller æg inden bagning.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.