Pølsehorn og pizzasnegle – Bageblanding

Hvem elsker ikke hjemmebagte pølsehorn og pizzasnegle? Vi har gjort det endnu nemmere for dig, da du kan bruge blandingen til vores ØKO Fødselsdagsboller, når du skal bage de lækre snacks.

Når du skal bage pølsehorn og pizzasnegle til skovturen eller madpakken, kan det blive endnu nemmere end det er i forvejen. Vi har brugt en bageblanding til at lave dejen, der gør arbejdet nemmere for dig. Tag børnene med i køkkenet når der skal bages, og lad dem hjælpe til, når der skal rulles pølsehorn eller fyldes pizzasnegle. Hvis der er andet fyld I heller vil have i sneglene, kan I også sagtens gøre det.

Se opskrift
pølsehorn og pizzasnegle

Køkkentid
30 min

Ventetid
1 t. 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pølsehorn og pizzasnegle – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

16 små pølsehorn eller pizzasnegle

2 1/3 dl lunkent vand (ca. 30°C)
25 g gær
1 ps Valsemøllen Fødselsdagsboller eller Valsemøllen ØKO Fødselsdagsboller

Pølsehorn
8 pølser
Ketchup

Pizzasnegle
Revet ost
Skinkestrimler
Pizzasauce

Sådan gør du

Dej

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og ælt i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Følg de 4 trin for enten pølsehorn eller pizzasnegle nedenfor.
  4. Bag pølsehornene eller pizzasneglene i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.

Pølsehorn

  1. Del dejen i 2 lige store runde stykker og lad dem hæve i ca. 5 minutter.
  2. Rul hvert stykke ud i samme form som en pizza (ca. 35 cm i diamenter). Lad dejen hæve lidt og del hver pizza i 8 lige store stykker.
  3. Kom lidt ketchup og en pølse på hvert stykke, hvor det er bredest. Rul pølsen ind i dejen. Start med at rulle fra den bredeste ende.
  4. Læg de 16 pølsehorn på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 45-60 minutter. Pensl pølsehornene med vand eller æg inden bagning.

Pizzasnegle

  1. Lad dejen hæve i 30 minutter
  2. Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord og rul den ud, så den måler ca. 30×40 cm.
  3. Smør dejen med pizzasauce og drys med skinkestrimler og revet ost. Rul dejen sammen som en roulade og skær den ud i 16 lige store stykker.
  4. Læg pizzasneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 45-60 minutter. Pensl pizzasneglene med vand eller æg inden bagning.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.