Pølsehorn og Pizzasnegle – Valsemøllen brødblanding

Se opskrift

Køkkentid
30 min

Ventetid
1 t. 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pølsehorn og Pizzasnegle – Valsemøllen brødblanding: 3 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 16 små pølsehorn eller pizzasnegle

2 1/3 dl lunkent vand (ca. 30°C)
25 g gær
1 ps Valsemøllen Pølsehorn eller Pizzasnegle 

 

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
2. Tilsæt posens indhold og ælt i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
3. Følg de 4 trin for enten pølsehorn eller pizzasnegle nedenfor.
4. Bag pølsehornene eller pizzasneglene i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.

Pølsehorn
1. Del dejen i 2 lige store runde stykker og lad dem hæve i ca. 5 minutter.
2. Rul hvert stykke ud i samme form som en pizza (ca. 35 cm i diamenter). Lad dejen hæve lidt og del hver pizza i 8 lige store stykker.
3. Kom lidt ketchup og en pølse på hvert stykke, hvor det er bredest. Rul pølsen ind i dejen. Start med at rulle fra den bredeste ende.
4. Læg de 16 pølsehorn på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 45-60 minutter. Pensl pølsehornene med vand eller æg inden bagning.

Pizzasnegle
1. Lad dejen hæve i 30 minutter.
2. Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord og rul den ud, så den måler ca. 30×40 cm.
3. Smør dejen med pizzasauce og drys med skinkestrimler og revet ost. Rul dejen sammen som en roulade og skær den ud i 16 lige store stykker.
4. Læg pizzasneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 45-60 minutter. Pensl pizzasneglene med vand eller æg inden bagning.

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.