Madmuffins – Bageblanding

Mangler du inspiration til madpakken? Så prøv de lækre madmuffins med ost, bacon og purløg. De vil helt sikkert bringe glæde hos store og små.

Hvis du eller dine børn trænger til lidt nyt til frokosten, skal i bage disse skønne madmuffins. De er nemme at bage med Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller Bageblanding. Så tag børnene med i køkkenet, og lad dem være med til at bestemme, om de salte muffins skal fyldes med andet lækkert fyld. Lav en ekstra stor portion og frys resten ned. Så er der altid en lækker, hjemmebagt snack klar.

Se opskrift
madmuffins

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

  1. Steg bacon og hak purløg.
  2. Bland posens indhold fra Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  3. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne. I de sidste 2 minutter af æltningen, blandes bacon, purløg og revet ost i dejen. Gem evt. lidt af fyldet, til pynt på toppen af dine madmuffins.
  4. Del dejen i 18 lige store stykker og form dem til boller. Placér bollerne i muffinforme, og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Lad bollerne hæve tildækket i 60 minutter.
  6. Pensl dine madmuffins med sammenpisket æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  7. Lad madmuffinsene køle af på en rist.

Et godt tip: Mangler du mere inspiration til madpakken? Hvis I er vilde med de lækre madmuffins hjemme ved jer, kan vi anbefale jer også at prøve disse lækre økologiske pizzamuffins eller de skønne mini focaccia med fyld. Vi har samlet en masse gode tips til madpakken, så du kan finde endnu mere ny inspiration her.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.