Madmuffins – Bageblanding

Mangler du inspiration til madpakken? Så prøv de lækre madmuffins med ost, bacon og purløg. De vil helt sikkert bringe glæde hos store og små.

Hvis du eller dine børn trænger til lidt nyt til frokosten, skal i bage disse skønne madmuffins. De er nemme at bage med Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller Bageblanding. Så tag børnene med i køkkenet, og lad dem være med til at bestemme, om de salte muffins skal fyldes med andet lækkert fyld. Lav en ekstra stor portion og frys resten ned. Så er der altid en lækker, hjemmebagt snack klar.

Se opskrift
madmuffins

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

  1. Steg bacon og hak purløg.
  2. Bland posens indhold fra Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  3. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne. I de sidste 2 minutter af æltningen, blandes bacon, purløg og revet ost i dejen. Gem evt. lidt af fyldet, til pynt på toppen af dine madmuffins.
  4. Del dejen i 18 lige store stykker og form dem til boller. Placér bollerne i muffinforme, og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Lad bollerne hæve tildækket i 60 minutter.
  6. Pensl dine madmuffins med sammenpisket æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  7. Lad madmuffinsene køle af på en rist.

Et godt tip: Mangler du mere inspiration til madpakken? Hvis I er vilde med de lækre madmuffins hjemme ved jer, kan vi anbefale jer også at prøve disse lækre økologiske pizzamuffins eller de skønne mini focaccia med fyld. Vi har samlet en masse gode tips til madpakken, så du kan finde endnu mere ny inspiration her.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.