Madmuffins – Bageblanding

Mangler du inspiration til madpakken? Så prøv de lækre madmuffins med ost, bacon og purløg. De vil helt sikkert bringe glæde hos store og små.

Hvis du eller dine børn trænger til lidt nyt til frokosten, skal i bage disse skønne madmuffins. De er nemme at bage med Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller Bageblanding. Så tag børnene med i køkkenet, og lad dem være med til at bestemme, om de salte muffins skal fyldes med andet lækkert fyld. Lav en ekstra stor portion og frys resten ned. Så er der altid en lækker, hjemmebagt snack klar.

Se opskrift
madmuffins

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

  1. Steg bacon og hak purløg.
  2. Bland posens indhold fra Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  3. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne. I de sidste 2 minutter af æltningen, blandes bacon, purløg og revet ost i dejen. Gem evt. lidt af fyldet, til pynt på toppen af dine madmuffins.
  4. Del dejen i 18 lige store stykker og form dem til boller. Placér bollerne i muffinforme, og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Lad bollerne hæve tildækket i 60 minutter.
  6. Pensl dine madmuffins med sammenpisket æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  7. Lad madmuffinsene køle af på en rist.

Et godt tip: Mangler du mere inspiration til madpakken? Hvis I er vilde med de lækre madmuffins hjemme ved jer, kan vi anbefale jer også at prøve disse lækre økologiske pizzamuffins eller de skønne mini focaccia med fyld. Vi har samlet en masse gode tips til madpakken, så du kan finde endnu mere ny inspiration her.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.