Pizzamuffins – Økologisk bageblanding

Opskriften på pizzamuffins giver 4 x 12 muffins. Vil du bage færre, kan du lave hele blandingen, og bruge den ene halvdel til pizzabunde og den anden halvdel til pizzamuffins. Lige meget hvad, giver Valsemøllen Økologisk Pizza nogle lækre bunde!

Prøv at bage de saftige pizzamuffins til madpakken, børnefødselsdagen eller som en mættende eftermiddagssnack. Du kan toppet hver enkel som du kan lide den. Lav fx den ene halvdel vegetariske og den anden med en god kvalitets chorizo, eller brug de råvarer der er i sæson. Mulighederne er mange, og opskriften giver en masse muffins, der kan kommes i fryseren. Så er der nemme snacks i lang tid!

Se opskrift
Pizzamuffins

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pizzamuffins – Økologisk bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

48 stk.

1 pose Valsemøllen Økologisk pizza
1 brev Valsemøllen Tørgær (svarende til 50 g frisk gær)
5 1/2 dl vand (ca. 35°C)

Forslag til topping
Chorizo
Svampe
Oliven
Revet mozzarella

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen Tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Del dejen i 4 stykker, så er dejen nemmere at arbejde med. Del igen hvert stykke i 12, og form dem til små boller. Det er her, du kan vælge, om du vil lave pizzamuffins af al dejen, eller om du vil bruge noget af dejen til almindelig pizza.
  4. Smør en muffinform med olie, og fordel dejstykkerne heri. Lad dem hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  5. Forvarm ovnen til 250°C, mens du gør din topping klar.
  6. Skær chorizo og svampe, og dræn dine oliven. Fordel revet ost, svampe, chorizo og oliven på dine muffins
  7. Bag dine pizzamuffins i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 25 minutter.
  8. Lad dem køle af på en rist.

Et godt tip: Vi har toppet vores pizzamuffins med chorizo, svampe og oliven. Du kan sagtens bruge det, som du kan lide. Lav fx små kartoffel-pizzamuffins eller pensl dem med lidt olivenolie og top med soltørret tomat og timian.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.