Pizzamuffins – Økologisk bageblanding

Opskriften på pizzamuffins giver 4 x 12 muffins. Vil du bage færre, kan du lave hele blandingen, og bruge den ene halvdel til pizzabunde og den anden halvdel til pizzamuffins. Lige meget hvad, giver Valsemøllen Økologisk Pizza nogle lækre bunde!

Prøv at bage de saftige pizzamuffins til madpakken, børnefødselsdagen eller som en mættende eftermiddagssnack. Du kan toppet hver enkel som du kan lide den. Lav fx den ene halvdel vegetariske og den anden med en god kvalitets chorizo, eller brug de råvarer der er i sæson. Mulighederne er mange, og opskriften giver en masse muffins, der kan kommes i fryseren. Så er der nemme snacks i lang tid!

Se opskrift
Pizzamuffins

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pizzamuffins – Økologisk bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

48 stk.

1 pose Valsemøllen Økologisk pizza
1 brev Valsemøllen Tørgær (svarende til 50 g frisk gær)
5 1/2 dl vand (ca. 35°C)

Forslag til topping
Chorizo
Svampe
Oliven
Revet mozzarella

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen Tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Del dejen i 4 stykker, så er dejen nemmere at arbejde med. Del igen hvert stykke i 12, og form dem til små boller. Det er her, du kan vælge, om du vil lave pizzamuffins af al dejen, eller om du vil bruge noget af dejen til almindelig pizza.
  4. Smør en muffinform med olie, og fordel dejstykkerne heri. Lad dem hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  5. Forvarm ovnen til 250°C, mens du gør din topping klar.
  6. Skær chorizo og svampe, og dræn dine oliven. Fordel revet ost, svampe, chorizo og oliven på dine muffins
  7. Bag dine pizzamuffins i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 25 minutter.
  8. Lad dem køle af på en rist.

Et godt tip: Vi har toppet vores pizzamuffins med chorizo, svampe og oliven. Du kan sagtens bruge det, som du kan lide. Lav fx små kartoffel-pizzamuffins eller pensl dem med lidt olivenolie og top med soltørret tomat og timian.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.