Pizzamuffins – Økologisk bageblanding

Opskriften på pizzamuffins giver 4 x 12 muffins. Vil du bage færre, kan du lave hele blandingen, og bruge den ene halvdel til pizzabunde og den anden halvdel til pizzamuffins. Lige meget hvad, giver Valsemøllen Økologisk Pizza nogle lækre bunde!

Prøv at bage de saftige pizzamuffins til madpakken, børnefødselsdagen eller som en mættende eftermiddagssnack. Du kan toppet hver enkel som du kan lide den. Lav fx den ene halvdel vegetariske og den anden med en god kvalitets chorizo, eller brug de råvarer der er i sæson. Mulighederne er mange, og opskriften giver en masse muffins, der kan kommes i fryseren. Så er der nemme snacks i lang tid!

Se opskrift
Pizzamuffins

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pizzamuffins – Økologisk bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

48 stk.

1 pose Valsemøllen Økologisk pizza
2 breve Valsemøllen Tørgær (svarende til 50 g frisk gær)
5 1/2 dl vand (ca. 35°C)

Forslag til topping
Chorizo
Svampe
Oliven
Revet mozzarella

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen Tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Del dejen i 4 stykker, så er dejen nemmere at arbejde med. Del igen hvert stykke i 12, og form dem til små boller. Det er her, du kan vælge, om du vil lave pizzamuffins af al dejen, eller om du vil bruge noget af dejen til almindelig pizza.
  4. Smør en muffinform med olie, og fordel dejstykkerne heri. Lad dem hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  5. Forvarm ovnen til 250°C, mens du gør din topping klar.
  6. Skær chorizo og svampe, og dræn dine oliven. Fordel revet ost, svampe, chorizo og oliven på dine muffins
  7. Bag dine pizzamuffins i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 25 minutter.
  8. Lad dem køle af på en rist.

Et godt tip: Vi har toppet vores pizzamuffins med chorizo, svampe og oliven. Du kan sagtens bruge det, som du kan lide. Lav fx små kartoffel-pizzamuffins eller pensl dem med lidt olivenolie og top med soltørret tomat og timian.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.