Mini focaccia med fyld – bageblanding

Mini focaccia er det perfekte tilbehør til aftensmaden, og så er de skønne i madpakken. De saftige madbrød kan laves i mange variationer, og opskriften er bare et bud på, hvad du kan fylde dine focaccia med. Det er nemlig en god mulighed for at tømme køleskabet.

De små focaccia passer perfekt til en lækker italiensk middag, og bliver der nogle til overs, kan du give familien resten af de små madbrød med i madpakken dagen efter. Pynt med det du og din familie kan lide. Så længe, at du bruger olien som anvist i opskriften, er der ingen grænser for, hvad du kan toppe dine mini focaccia med. Du kan blandt andet pynte med ost, grøntager, kød og meget mere. Denne opskrift er lavet af Valsemøllen surdejsbolleblanding, der gør bagningen lidt nemmere.

Se opskrift
Mini focaccia

Køkkentid
30 min.

Ventetid
8 - 24 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mini focaccia med fyld – bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

6-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Surdejsboller
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær
675 g (6 3/4 dl) vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
Lidt mel til at drysse bordet med

Fyld
Olivenolie
1 dl sorte stenfrie oliven
2 kviste rosmarin
1 stilk cherrytomater
Flagesalt

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Dag 1

  1. Hæld vand i en skål og tilsæt Valsemøllen tørgær og bland posens indhold i.
  2. Ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed i mindst 14 minutter – indtil dejen slipper skålens sider.
  3. Hæld dejen i en oliesmurt skål, dæk den til med et tætsluttende låg eller film og lad den stå på køkkenbordet i 30-60 min. indtil den viser aktivitet.
  4. Fold dejen. (Se hvordan i filmen her).
  5. Lad dejen hæve på køl i 8-24 timer.

Dag 2

  1. Forvarm ovnen til 250°C.
  2. Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord og drys lidt mel ovenpå – det gør dejen nemmere at arbejde med.
  3. Del dejen i 6-10 stykker (afhængig af størrelse) med en dejdeler og kom dem forsigtigt over på en bageplade, beklædt med bagepapir.
  4. Pensl hver focaccia med 1 spsk olivenolie og top med fx sorte oliven, cherrytomater eller rosmarin, og drys med flagesalt.
  5. Skru ovnen ned til 220°C varmluft og bag focaccia i ca. 18-20 minutter til de er gyldne.
  6. Lad brødene køle af på en rist.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.