Mini focaccia med fyld – bageblanding

Mini focaccia er det perfekte tilbehør til aftensmaden, og så er de skønne i madpakken. De saftige madbrød kan laves i mange variationer, og opskriften er bare et bud på, hvad du kan fylde dine focaccia med. Det er nemlig en god mulighed for at tømme køleskabet.

De små focaccia passer perfekt til en lækker italiensk middag, og bliver der nogle til overs, kan du give familien resten af de små madbrød med i madpakken dagen efter. Pynt med det du og din familie kan lide. Så længe, at du bruger olien som anvist i opskriften, er der ingen grænser for, hvad du kan toppe dine mini focaccia med. Du kan blandt andet pynte med ost, grøntager, kød og meget mere. Denne opskrift er lavet af Valsemøllen surdejsbolleblanding, der gør bagningen lidt nemmere.

Se opskrift
Mini focaccia

Køkkentid
30 min.

Ventetid
8 - 24 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mini focaccia med fyld – bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

6-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Surdejsboller
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær
675 g (6 3/4 dl) vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
Lidt mel til at drysse bordet med

Fyld
Olivenolie
1 dl sorte stenfrie oliven
2 kviste rosmarin
1 stilk cherrytomater
Flagesalt

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Dag 1

  1. Hæld vand i en skål og tilsæt Valsemøllen tørgær og bland posens indhold i.
  2. Ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed i mindst 14 minutter – indtil dejen slipper skålens sider.
  3. Hæld dejen i en oliesmurt skål, dæk den til med et tætsluttende låg eller film og lad den stå på køkkenbordet i 30-60 min. indtil den viser aktivitet.
  4. Fold dejen. (Se hvordan i filmen her).
  5. Lad dejen hæve på køl i 8-24 timer.

Dag 2

  1. Forvarm ovnen til 250°C.
  2. Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord og drys lidt mel ovenpå – det gør dejen nemmere at arbejde med.
  3. Del dejen i 6-10 stykker (afhængig af størrelse) med en dejdeler og kom dem forsigtigt over på en bageplade, beklædt med bagepapir.
  4. Pensl hver focaccia med 1 spsk olivenolie og top med fx sorte oliven, cherrytomater eller rosmarin, og drys med flagesalt.
  5. Skru ovnen ned til 220°C varmluft og bag focaccia i ca. 18-20 minutter til de er gyldne.
  6. Lad brødene køle af på en rist.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.