Mini focaccia med fyld – bageblanding

Mini focaccia er det perfekte tilbehør til aftensmaden, og så er de skønne i madpakken. De saftige madbrød kan laves i mange variationer, og opskriften er bare et bud på, hvad du kan fylde dine focaccia med. Det er nemlig en god mulighed for at tømme køleskabet.

De små focaccia passer perfekt til en lækker italiensk middag, og bliver der nogle til overs, kan du give familien resten af de små madbrød med i madpakken dagen efter. Pynt med det du og din familie kan lide. Så længe, at du bruger olien som anvist i opskriften, er der ingen grænser for, hvad du kan toppe dine mini focaccia med. Du kan blandt andet pynte med ost, grøntager, kød og meget mere. Denne opskrift er lavet af Valsemøllen surdejsbolleblanding, der gør bagningen lidt nemmere.

Se opskrift
Mini focaccia

Køkkentid
30 min.

Ventetid
8 - 24 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mini focaccia med fyld – bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

6-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Surdejsboller
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær
675 g (6 3/4 dl) vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
Lidt mel til at drysse bordet med

Fyld
Olivenolie
1 dl sorte stenfrie oliven
2 kviste rosmarin
1 stilk cherrytomater
Flagesalt

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Dag 1

  1. Hæld vand i en skål og tilsæt Valsemøllen tørgær og bland posens indhold i.
  2. Ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed i mindst 14 minutter – indtil dejen slipper skålens sider.
  3. Hæld dejen i en oliesmurt skål, dæk den til med et tætsluttende låg eller film og lad den stå på køkkenbordet i 30-60 min. indtil den viser aktivitet.
  4. Fold dejen. (Se hvordan i filmen her).
  5. Lad dejen hæve på køl i 8-24 timer.

Dag 2

  1. Forvarm ovnen til 250°C.
  2. Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord og drys lidt mel ovenpå – det gør dejen nemmere at arbejde med.
  3. Del dejen i 6-10 stykker (afhængig af størrelse) med en dejdeler og kom dem forsigtigt over på en bageplade, beklædt med bagepapir.
  4. Pensl hver focaccia med 1 spsk olivenolie og top med fx sorte oliven, cherrytomater eller rosmarin, og drys med flagesalt.
  5. Skru ovnen ned til 220°C varmluft og bag focaccia i ca. 18-20 minutter til de er gyldne.
  6. Lad brødene køle af på en rist.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.