Mini focaccia med fyld – bageblanding

Mini focaccia er det perfekte tilbehør til aftensmaden, og så er de skønne i madpakken. De saftige madbrød kan laves i mange variationer, og opskriften er bare et bud på, hvad du kan fylde dine focaccia med. Det er nemlig en god mulighed for at tømme køleskabet.

De små focaccia passer perfekt til en lækker italiensk middag, og bliver der nogle til overs, kan du give familien resten af de små madbrød med i madpakken dagen efter. Pynt med det du og din familie kan lide. Så længe, at du bruger olien som anvist i opskriften, er der ingen grænser for, hvad du kan toppe dine mini focaccia med. Du kan blandt andet pynte med ost, grøntager, kød og meget mere. Denne opskrift er lavet af Valsemøllen surdejsbolleblanding, der gør bagningen lidt nemmere.

Se opskrift
Mini focaccia

Køkkentid
30 min.

Ventetid
8 - 24 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mini focaccia med fyld – bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

6-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Surdejsboller
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær
675 g (6 3/4 dl) vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
Lidt mel til at drysse bordet med

Fyld
Olivenolie
1 dl sorte stenfrie oliven
2 kviste rosmarin
1 stilk cherrytomater
Flagesalt

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Dag 1

  1. Hæld vand i en skål og tilsæt Valsemøllen tørgær og bland posens indhold i.
  2. Ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed i mindst 14 minutter – indtil dejen slipper skålens sider.
  3. Hæld dejen i en oliesmurt skål, dæk den til med et tætsluttende låg eller film og lad den stå på køkkenbordet i 30-60 min. indtil den viser aktivitet.
  4. Fold dejen. (Se hvordan i filmen her).
  5. Lad dejen hæve på køl i 8-24 timer.

Dag 2

  1. Forvarm ovnen til 250°C.
  2. Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord og drys lidt mel ovenpå – det gør dejen nemmere at arbejde med.
  3. Del dejen i 6-10 stykker (afhængig af størrelse) med en dejdeler og kom dem forsigtigt over på en bageplade, beklædt med bagepapir.
  4. Pensl hver focaccia med 1 spsk olivenolie og top med fx sorte oliven, cherrytomater eller rosmarin, og drys med flagesalt.
  5. Skru ovnen ned til 220°C varmluft og bag focaccia i ca. 18-20 minutter til de er gyldne.
  6. Lad brødene køle af på en rist.
+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.