Pull apart brød med hvidløg og ost

Hvis du har bagt et brød, som enten er kikset eller ikke er blevet spist, skal du endelig ikke smide det ud. Lav i stedet et pull apart brød med hvidløg og ost, der kan give lidt ekstra til aftensmaden.

Et pull apart brød en lækker måde at lave et hvidløgsbrød på. Det er nemlig tilpas snasket og smagfuldt med både hvidløgssmør og ost. Brødet passer derfor både som tilbehør til alt fra suppe og til pastaretter, da det er fyldt med masser af smag. Samtidig bliver det også et mere luksuriøst hvidløgsbrød end det du finder i fryseren i supermarkedet. Har du ikke et helt brød i rest, kan du også sagtens bruge det, som du har.

 

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 brød

100 g blødt smør
100 g revet mozzarella
1 håndfuld bredbladet persille, finhakket
2 fed hvidløg, presset
1 stk. brød

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180°C varmluft.
  2. Rør smør sammen med mozzarella, persille og hvidløg.
  3. Skær riller i brødet på langs, således du skære fra den ene side af brødet til den anden. Fordel 2/3 af hvidløgssmør ned i rillerne med en kniv og skær derefter brødet på den anden led, således du får små tern. Fordel den sidste mængde hvidløgssmør i rillerne.
  4. Kom brødet på en bageplade beklædt med bagepapir og bag brødet i ovnen i 8-10 minutter, til hvidløgssmøren er smeltet og brødet er gyldent.
  5. Servér straks dir pull apart brød og drys evt. med lidt ekstra persille på toppen.

Et godt tip: Hvis du vil give dit pull apart brød endnu mere smag, kan du evt. erstatte evt. 50 g mozzarella med fx cheddarost. Det giver dit brød endnu mere smag!

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.