Pull apart brød med hvidløg og ost

Hvis du har bagt et brød, som enten er kikset eller ikke er blevet spist, skal du endelig ikke smide det ud. Lav i stedet et pull apart brød med hvidløg og ost, der kan give lidt ekstra til aftensmaden.

Et pull apart brød en lækker måde at lave et hvidløgsbrød på. Det er nemlig tilpas snasket og smagfuldt med både hvidløgssmør og ost. Brødet passer derfor både som tilbehør til alt fra suppe og til pastaretter, da det er fyldt med masser af smag. Samtidig bliver det også et mere luksuriøst hvidløgsbrød end det du finder i fryseren i supermarkedet. Har du ikke et helt brød i rest, kan du også sagtens bruge det, som du har.

 

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 brød

100 g blødt smør
100 g revet mozzarella
1 håndfuld bredbladet persille, finhakket
2 fed hvidløg, presset
1 stk. brød

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180°C varmluft.
  2. Rør smør sammen med mozzarella, persille og hvidløg.
  3. Skær riller i brødet på langs, således du skære fra den ene side af brødet til den anden. Fordel 2/3 af hvidløgssmør ned i rillerne med en kniv og skær derefter brødet på den anden led, således du får små tern. Fordel den sidste mængde hvidløgssmør i rillerne.
  4. Kom brødet på en bageplade beklædt med bagepapir og bag brødet i ovnen i 8-10 minutter, til hvidløgssmøren er smeltet og brødet er gyldent.
  5. Servér straks dir pull apart brød og drys evt. med lidt ekstra persille på toppen.

Et godt tip: Hvis du vil give dit pull apart brød endnu mere smag, kan du evt. erstatte evt. 50 g mozzarella med fx cheddarost. Det giver dit brød endnu mere smag!

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.