Pull apart brød med hvidløg og ost

Hvis du har bagt et brød, som enten er kikset eller ikke er blevet spist, skal du endelig ikke smide det ud. Lav i stedet et pull apart brød med hvidløg og ost, der kan give lidt ekstra til aftensmaden.

Et pull apart brød en lækker måde at lave et hvidløgsbrød på. Det er nemlig tilpas snasket og smagfuldt med både hvidløgssmør og ost. Brødet passer derfor både som tilbehør til alt fra suppe og til pastaretter, da det er fyldt med masser af smag. Samtidig bliver det også et mere luksuriøst hvidløgsbrød end det du finder i fryseren i supermarkedet. Har du ikke et helt brød i rest, kan du også sagtens bruge det, som du har.

 

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 brød

100 g blødt smør
100 g revet mozzarella
1 håndfuld bredbladet persille, finhakket
2 fed hvidløg, presset
1 stk. brød

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180°C varmluft.
  2. Rør smør sammen med mozzarella, persille og hvidløg.
  3. Skær riller i brødet på langs, således du skære fra den ene side af brødet til den anden. Fordel 2/3 af hvidløgssmør ned i rillerne med en kniv og skær derefter brødet på den anden led, således du får små tern. Fordel den sidste mængde hvidløgssmør i rillerne.
  4. Kom brødet på en bageplade beklædt med bagepapir og bag brødet i ovnen i 8-10 minutter, til hvidløgssmøren er smeltet og brødet er gyldent.
  5. Servér straks dir pull apart brød og drys evt. med lidt ekstra persille på toppen.

Et godt tip: Hvis du vil give dit pull apart brød endnu mere smag, kan du evt. erstatte evt. 50 g mozzarella med fx cheddarost. Det giver dit brød endnu mere smag!

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.