Pangrattato

Dit daggamle brød kan bruges til meget andet end croutoner og klassisk rasp. Pangrattato er en italiensk rasp, der er fyldt med smag, og derfor er den god til at give knas og smag til alt fra pastaretter til salater og supper.

Måske har du ikke hørt om pangrattato før, men det vil vi gerne lave om på nu! Den smagfulde rasp er nemlig skøn til både topping og panering. Det er svært af sammenligne den med klassisk rasp, da den kan anvendes på mange andre måder. Brug den når du synes, at dine retter mangler knas, eller når din panering skal have mere smag.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Klima-
venlig


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180°C varmluft.
  2. Bræk brødet i mindre stykker og blend det forholdsvis fint. Kom det på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ca. 5-7 minutter. Rør gerne lidt undervejs, så brødkrummerne får lige meget varme. Krummerne skal blive helt tørre. Er de ikke det, skal de have et par minutter mere.
  3. Lad brødkrummerne køle af.
  4. Blend dem med friske krydderurter og flagesalt, til du har en fin italiensk rasp.
  5. Brug din pangrattato som topping på en skøn suppe.

Et godt tip: Pangrattato er en italiensk rasp, der er god på alt fra suppe til panering af kylling. Raspen er nemlig fyldt med god smag, og giver din ret et italiensk touch. Tilføj flere urter, hvis du ønsker en mere gennemtrængende smag

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.