Pangrattato

Dit daggamle brød kan bruges til meget andet end croutoner og klassisk rasp. Pangrattato er en italiensk rasp, der er fyldt med smag, og derfor er den god til at give knas og smag til alt fra pastaretter til salater og supper.

Måske har du ikke hørt om pangrattato før, men det vil vi gerne lave om på nu! Den smagfulde rasp er nemlig skøn til både topping og panering. Det er svært af sammenligne den med klassisk rasp, da den kan anvendes på mange andre måder. Brug den når du synes, at dine retter mangler knas, eller når din panering skal have mere smag.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Klima-
venlig


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180°C varmluft.
  2. Bræk brødet i mindre stykker og blend det forholdsvis fint. Kom det på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ca. 5-7 minutter. Rør gerne lidt undervejs, så brødkrummerne får lige meget varme. Krummerne skal blive helt tørre. Er de ikke det, skal de have et par minutter mere.
  3. Lad brødkrummerne køle af.
  4. Blend dem med friske krydderurter og flagesalt, til du har en fin italiensk rasp.
  5. Brug din pangrattato som topping på en skøn suppe.

Et godt tip: Pangrattato er en italiensk rasp, der er god på alt fra suppe til panering af kylling. Raspen er nemlig fyldt med god smag, og giver din ret et italiensk touch. Tilføj flere urter, hvis du ønsker en mere gennemtrængende smag

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.