Pangrattato

Dit daggamle brød kan bruges til meget andet end croutoner og klassisk rasp. Pangrattato er en italiensk rasp, der er fyldt med smag, og derfor er den god til at give knas og smag til alt fra pastaretter til salater og supper.

Måske har du ikke hørt om pangrattato før, men det vil vi gerne lave om på nu! Den smagfulde rasp er nemlig skøn til både topping og panering. Det er svært af sammenligne den med klassisk rasp, da den kan anvendes på mange andre måder. Brug den når du synes, at dine retter mangler knas, eller når din panering skal have mere smag.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Klima-
venlig


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pangrattato: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180°C varmluft.
  2. Bræk brødet i mindre stykker og blend det forholdsvis fint. Kom det på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ca. 5-7 minutter. Rør gerne lidt undervejs, så brødkrummerne får lige meget varme. Krummerne skal blive helt tørre. Er de ikke det, skal de have et par minutter mere.
  3. Lad brødkrummerne køle af.
  4. Blend dem med friske krydderurter og flagesalt, til du har en fin italiensk rasp.
  5. Brug din pangrattato som topping på en skøn suppe.

Et godt tip: Pangrattato er en italiensk rasp, der er god på alt fra suppe til panering af kylling. Raspen er nemlig fyldt med god smag, og giver din ret et italiensk touch. Tilføj flere urter, hvis du ønsker en mere gennemtrængende smag

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.