Koldhævede Brunchboller

Koldhævede Brunchboller

Valsemøllen Koldhævede Brunchboller er saftige og velsmagende boller med frø og kerner.

Overrask dine brunchgæster med saftige og velsmagende brunchboller med frø og kerner. Med koldhævning giver du nemt bollerne en ekstra god smag.

Du får 10-12 boller af brødblandingen. Se opskriften her.

 

Dansk

Køb det her

Ingredienser

Hvedemel, 7 % solsikkekerner, 4 % hørfrø , sukker, hirse, rapsolie, hvedegluten, Salt tilsat jod, rugmel, emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300), enzym.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
  • Færdigbagte brunchboller
Energi1630 kJ/289 kcal
Fedt9,9 g
- heraf mættede fedtsyrer1,5 g
Kulhydrat60 g
- heraf sukkerarter6,7 g
Kostfibre4,1 g
Protein13 g
Salt1,47 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre. Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.