Koldhævede Brunchboller – Bageblanding

Lækre koldhævede brunchboller er de perfekte boller til brunchbordet. De saftige og smagfulde boller har masser af frø og kerner, der giver dejlig smag og godt bid.

Skal det være nemt, når der skal serveres en lækker morgenmad eller brunch? Så bag Valsemøllen Koldhævede Brunchboller der er fyldt med smag og bid. Bland pakkens indhold med gær og vand, stil på køl og bag inden de skal serveres. Det bliver næsten ikke nemmere at få hjemmebag på bordet.

Se opskrift
koldhævede brunchboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
6-24 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Koldhævede Brunchboller – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 19 anmeldelser

Opskrift

10-12 boller

3 dl lidt koldere end lunkent vand (25°C)
10 g gær
1 ps. Valsemøllen Koldhævede Brunchboller

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og rør dejen sammen med en grydeske eller en røremaskine ved mellemste hastighed. Ælt i 5-10 minutter.
  3. Dæk skålen til og lad den hæve i køleskab i mindst 6 timer (maks. 24 timer).
  4. Form 10-12 boller med en ske eller fugtig hånd og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. bollerne med solsikkekerner.
  5. Forvarm ovnen til 240°C. Sænk temperaturen til 225°C (varmluft 200°C) og bag bollerne i midten af ovnen i 12-15 minutter.
  6. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: Vil du springe koldhævningen over, skal du i stedet blot tilsætte 25 g gær og lade dejen hæve 60 minutter ved stuetemperatur. Bollernes smag bliver lidt mildere.

koldhævede brunchboller