Koldhævede Brunchboller – Bageblanding

Lækre koldhævede brunchboller er de perfekte boller til brunchbordet. De saftige og smagfulde boller har masser af frø og kerner, der giver dejlig smag og godt bid.

Skal det være nemt, når der skal serveres en lækker morgenmad eller brunch? Så bag Valsemøllen Koldhævede Brunchboller der er fyldt med smag og bid. Bland pakkens indhold med gær og vand, stil på køl og bag inden de skal serveres. Det bliver næsten ikke nemmere at få hjemmebag på bordet.

Se opskrift
koldhævede brunchboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
6-24 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Koldhævede Brunchboller – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 46 anmeldelser

Opskrift

10-12 boller

3 dl lidt koldere end lunkent vand (25°C)
10 g gær
1 ps. Valsemøllen Koldhævede Brunchboller

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og rør dejen sammen med en grydeske eller en røremaskine ved mellemste hastighed. Ælt i 5-10 minutter.
  3. Dæk skålen til og lad den hæve i køleskab i mindst 6 timer (maks. 24 timer).
  4. Form 10-12 boller med en ske eller fugtig hånd og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. bollerne med solsikkekerner.
  5. Forvarm ovnen til 240°C. Sænk temperaturen til 225°C (varmluft 200°C) og bag bollerne i midten af ovnen i 12-15 minutter.
  6. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: Vil du springe koldhævningen over, skal du i stedet blot tilsætte 25 g gær og lade dejen hæve 60 minutter ved stuetemperatur. Bollernes smag bliver lidt mildere.

koldhævede brunchboller

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.