Koldhævede boller med æble og kanel – Valsemøllen brødblanding

Koldhævede boller med æble og kanel er en skøn kombination. Prøv at bruge Valsemøllen Koldhævede Brunchbolleblanding med et tvist af æble og varme krydderier, en skøn og duftende bolle til morgenbordet.

Kolde efterår- og vintermåneder kræver, at der bliver hygget ekstra meget. Disse skønne og lækre brunchboller med revet æble, kanel, kardemomme og ingefær er fantastiske på brunchbordet til de langsomme og hyggelige morgener i familie og venners skød. Bag de koldhævede boller med æble og kanel, når der skal hygges lidt ekstra, når mørket falder på.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
6-24 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Koldhævede boller med æble og kanel – Valsemøllen brødblanding: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

18 boller

1 ps. Valsemøllen Koldhævede Brunchboller
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær
5½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
Et stort æble
2 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kardemomme
evt. hakkede hasselnødder som drys

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål.
  2. Tilsæt revet æble og krydderier og derefter vand.
  3. Ælt dejen 5-10 minutter eller i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med en grydeske.
  4. Dæk skålen til, og lad dejen hæve i køleskab i mindst 6 timer (maks. 24 timer).
  5. Lad skålen stå 30 minutter ved stuetemperatur, inden du former ca. 18 boller med en ske eller fugtig hånd.
  6. Sæt dem på en bageplade med bagepapir og pensl bollerne med æg og drys med hakkede hasselnødder.
  7. Forvarm ovnen til 240°C, og sænk derefter temperaturen til 225°C (varmluft 200°C).
  8. Bag bollerne i midten af ovnen i ca. 15-20 minutter.
  9. Lad bollerne køle af på en rist.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.