Rundstykker med bageenzym

Bag sprøde og luftige rundstykker som hos bageren – med bageenzym. Med Valsemøllen Bageenzym får du en sprød skorpe og en luftig krumme til dine hjemmelavede rundstykker. Bag de klassiske lyse rundstykker, som du måske plejer at købe hos bageren, men nu kan bage selv.

Kogemand og hobbybager Thomas Alcayaga fra Madetmere har testet Valsemøllen Bageenzym, og du kan se hvordan resultatet blev i videoen nederst på siden.

Se opskrift
Rundstykker med bageenzym

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Rundstykker med bageenzym: 4 ud af 5 baseret på 66 anmeldelser

Fremgangsmåde

 

  1. Bland alle ingredienserne undtagen salt i en røremaskine med dejkrogen. Ælt dejen ved langsom hastighed i 10 minutter og tilsæt så salt. Ælt videre ved langsom hastighed i ca. 5 minutter til det er en glat dej.
  2. Lad dejen hæve i 15 minutter med et vådt klæde over.
  3. Form 10 rundstykker af hver 80 g.
  4. Rul toppen af rundstykkerne i birkes.
  5. Lad rundstykkerne hæve i 45-60 minutter på køkkenbordet. (Brug evt. din ovn til hævning og sæt en bageplade med lidt kogende vand i nederst i ovnen).
  6. Forvarm ovnen til 225ºC varmluft. Sænk temperaturen til 200ºC varmluft lige inden du sætter rundstykkerne ind.
  7. Bag rundstykkerne i 18 minutter ved 200ºC varmluft.

Et godt tip: For ekstra sprødhed kan du stille et fad med granitskærver ind i bunden af den forvarmede ovn. Når du har sat rundstykkerne ind i ovnen, så hæld 2-3 dl vand ud over granitskærverne, så der skabes damp. Tag granitskærverne ud af ovnen efter 4 minutter af rundstykkernes bagetid.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.