Rundstykker med bageenzym

Bag sprøde og luftige rundstykker som hos bageren – med bageenzym. Med Valsemøllen Bageenzym får du en sprød skorpe og en luftig krumme til dine hjemmelavede rundstykker. Bag de klassiske lyse rundstykker, som du måske plejer at købe hos bageren, men nu kan bage selv.

Kogemand og hobbybager Thomas Alcayaga fra Madetmere har testet Valsemøllen Bageenzym, og du kan se hvordan resultatet blev i videoen nederst på siden.

Se opskrift
Rundstykker med bageenzym

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Rundstykker med bageenzym: 3 ud af 5 baseret på 32 anmeldelser

Fremgangsmåde

 

  1. Bland alle ingredienserne undtagen salt i en røremaskine med dejkrogen. Ælt dejen ved langsom hastighed i 10 minutter og tilsæt så salt. Ælt videre ved langsom hastighed i ca. 5 minutter til det er en glat dej.
  2. Lad dejen hæve i 15 minutter med et vådt klæde over.
  3. Form 10 rundstykker af hver 80 g.
  4. Rul toppen af rundstykkerne i birkes.
  5. Lad rundstykkerne hæve i 45-60 minutter på køkkenbordet. (Brug evt. din ovn til hævning og sæt en bageplade med lidt kogende vand i nederst i ovnen).
  6. Forvarm ovnen til 225ºC varmluft. Sænk temperaturen til 200ºC varmluft lige inden du sætter rundstykkerne ind.
  7. Bag rundstykkerne i 18 minutter ved 200ºC varmluft.

Et godt tip: For ekstra sprødhed kan du stille et fad med granitskærver ind i bunden af den forvarmede ovn. Når du har sat rundstykkerne ind i ovnen, så hæld 2-3 dl vand ud over granitskærverne, så der skabes damp. Tag granitskærverne ud af ovnen efter 4 minutter af rundstykkernes bagetid.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.