Økologiske koldhævede brunchboller – Bageblandning

Vil du gerne forkæle dem du holder af lige fra morgenstunden? Vores Økologiske Koldhævede Brunchboller er fyldt med smag og masser af gode råvarer, alle sammen økologiske, så du med god samvittighed kan kræse lidt ekstra om dem, du holder af.

Du kan nemt lave dejen til vores økologiske koldhævede bruncholler om aftenen, og bage dem når du står op. Så har du en perfekt brunchbolle med masser af smag til morgenbordet. Velbekomme.

Se opskrift
økologiske koldhævede brunchboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
på køl 6-24 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske koldhævede brunchboller – Bageblandning: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

10-12 boller

3 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent  (ca. 25°C)
10 g gær
1 pakke Valsemøllen Økologiske Koldhævede Brunchboller

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt pakkens indhold.
  2. Ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Dæk skålen til og lad dejen hæve i køleskab i mindst 6 timer (maks. 24 timer).
  4. Form ca. 10-12 boller med to skeer. dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistre på skeerne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med solsikkekerner eller havregryn.
  5. Forvarm ovnen til 240°C, sænk temperaturen til 225°C (varmluft 200°C) og bag bollerne i midten af oven i 15-20 minutter.

Et godt tip: Hvis du vil springe koldhævningen af de Økologiske Koldhævede Brunchboller over, skal du bare bruge 25 g gær i opskriften i stedet for og lade dejen hæve 60 minutter ved stuetemperatur. De færdigbagte boller bliver lidt mildere i smagen.

økologiske koldhævede brunchboller