Økologiske koldhævede brunchboller – Bageblandning

Vil du gerne forkæle dem du holder af lige fra morgenstunden? Vores Økologiske Koldhævede Brunchboller er fyldt med smag og masser af gode råvarer, alle sammen økologiske, så du med god samvittighed kan kræse lidt ekstra om dem, du holder af.

Du kan nemt lave dejen til vores økologiske koldhævede bruncholler om aftenen, og bage dem når du står op. Så har du en perfekt brunchbolle med masser af smag til morgenbordet. Velbekomme.

Se opskrift
økologiske koldhævede brunchboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
på køl 6-24 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske koldhævede brunchboller – Bageblandning: 4 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

10-12 boller

3 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent  (ca. 25°C)
10 g gær
1 pakke Valsemøllen Økologiske Koldhævede Brunchboller

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt pakkens indhold.
  2. Ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Dæk skålen til og lad dejen hæve i køleskab i mindst 6 timer (maks. 24 timer).
  4. Form ca. 10-12 boller med to skeer. dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistre på skeerne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med solsikkekerner eller havregryn.
  5. Forvarm ovnen til 240°C, sænk temperaturen til 225°C (varmluft 200°C) og bag bollerne i midten af oven i 15-20 minutter.

Et godt tip: Hvis du vil springe koldhævningen af de Økologiske Koldhævede Brunchboller over, skal du bare bruge 25 g gær i opskriften i stedet for og lade dejen hæve 60 minutter ved stuetemperatur. De færdigbagte boller bliver lidt mildere i smagen.

økologiske koldhævede brunchboller

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.