De bedste kanelsnegle

De bedste kanelsnegle, siger du? Dem har vi her! Kanelsnegle er altid et hit, og her får du opskriften på de bedste kanelsnegle med et groft twist med lækre kerner.

Der er ikke meget, der slår duften af nybagte kanelsnegle og udsigten til weekend. Forkæl dig selv og dine nærmeste med de bedste kanelsnegle. Tag børnene med i køkkenet, de vil elske det. Sådan en lun kanelsnegl med masser af fyld og glasur, er muligvis noget af det bedste man kan få til eftermiddagshyggen. Og så dur de hele året!

Se opskrift
bedste kanelsnegle

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af De bedste kanelsnegle: 3 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Opskrift

16 stk.

Dej
500 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
150 g smør
½ dl rørsukker
2 æg
25 g gær
2 dl lunken mælk

Remoncefyld
100 g smør
1 dl brun farin
3 tsk. stødt kanel
½ dl Valsemøllen økologiske sesamfrø
½ dl hakkede Valsemøllen økologiske græskarkerner

Pensling
Sammenpisket æg
3 spsk. grofthakkede Valsemøllen økologiske græskarkerner

Glasur
1 dl flormelis
1-2 spsk. æggehvide

Sådan gør du

  1. Kom melet i en skål.
  2. Hak smørret ud i melet og tilsæt sukker og æg.
  3. Rør gæren ud i den lune mælk.
  4. Kom den i dejen og ælt den godt sammen.
  5. Lav remoncefyld, rør smør blødt med farin, kanel, sesamfrø og græskarkerner.
  6. Rul dejen ud til en aflang flade.
  7. Spred fyldet ud over den, og rul dejen sammen.
  8. Skær ”rouladen” i 16 skiver a 2 centimeters tykkelse, og læg dem på en plade med bagepapir.
  9. Lad dem hæve lunt og tildækket i 30 minutter.-
  10. Pensl med æg og drys med græskarkerner,
  11. Bag dem ved 200 grader varmluft 8-10 minutter, til de er gyldne. Lad sneglene afkøle på en bagerist.
  12. Pisk flormelis og æggehvide tykt, og træk glasuren over sneglene – brug en teske.

Et godt tip: Skal de være endnu nemmere at bage kanelsnegle? Så brug vores bolleblandinger til dejen. Vi har en opskrift på de nemmeste kanelsnegle her. Er det nogen i selskabet der ikke tåler gluten? Så prøv vores glutenfrie kanelsnegle her.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.