De bedste kanelsnegle

De bedste kanelsnegle, siger du? Dem har vi her! Kanelsnegle er altid et hit, og her får du opskriften på de bedste kanelsnegle med et groft twist med lækre kerner.

Der er ikke meget, der slår duften af nybagte kanelsnegle og udsigten til weekend. Forkæl dig selv og dine nærmeste med de bedste kanelsnegle. Tag børnene med i køkkenet, de vil elske det. Sådan en lun kanelsnegl med masser af fyld og glasur, er muligvis noget af det bedste man kan få til eftermiddagshyggen. Og så dur de hele året!

Se opskrift
bedste kanelsnegle

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af De bedste kanelsnegle: 3 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser

Opskrift

16 stk.

Dej
500 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
150 g smør
½ dl rørsukker
2 æg
25 g gær
2 dl lunken mælk

Remoncefyld
100 g smør
1 dl brun farin
3 tsk. stødt kanel
½ dl Valsemøllen økologiske sesamfrø
½ dl hakkede Valsemøllen økologiske græskarkerner

Pensling
Sammenpisket æg
3 spsk. grofthakkede Valsemøllen økologiske græskarkerner

Glasur
1 dl flormelis
1-2 spsk. æggehvide

Sådan gør du

  1. Kom melet i en skål.
  2. Hak smørret ud i melet og tilsæt sukker og æg.
  3. Rør gæren ud i den lune mælk.
  4. Kom den i dejen og ælt den godt sammen.
  5. Lav remoncefyld, rør smør blødt med farin, kanel, sesamfrø og græskarkerner.
  6. Rul dejen ud til en aflang flade.
  7. Spred fyldet ud over den, og rul dejen sammen.
  8. Skær ”rouladen” i 16 skiver a 2 centimeters tykkelse, og læg dem på en plade med bagepapir.
  9. Lad dem hæve lunt og tildækket i 30 minutter.-
  10. Pensl med æg og drys med græskarkerner,
  11. Bag dem ved 200 grader varmluft 8-10 minutter, til de er gyldne. Lad sneglene afkøle på en bagerist.
  12. Pisk flormelis og æggehvide tykt, og træk glasuren over sneglene – brug en teske.

Et godt tip: Skal de være endnu nemmere at bage kanelsnegle? Så brug vores bolleblandinger til dejen. Vi har en opskrift på de nemmeste kanelsnegle her. Er det nogen i selskabet der ikke tåler gluten? Så prøv vores glutenfrie kanelsnegle her.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.