De bedste kanelsnegle

Kanelsnegle er altid et hit, og her får du opskriften på de bedste kanelsnegle med et groft twist.

Der er ikke meget, der slår duften af nylavede kanelsnegle og udsigten til weekend. Forkæl dig selv og dine nærmeste med disse lækre snegle og tag eventuelt børnene med i køkkenet, de vil elske dem. Sådan en lun kanelsnegl med masser af spændende fyld og glasur, er muligvis noget af det bedste man kan få til eftermiddagshyggen og kan spise på alle tidspunkter af året.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af De bedste kanelsnegle: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 16 stk.

Dej
500 g Valsemøllen økologisk hvedemel
150 g smør
½ dl rørsukker
2 æg
25 g gær
2 dl lunken mælk

Remoncefyld
100 g smør
1 dl brun farin
3 tsk. stødt kanel
½ dl Valsemøllen økologiske sesamfrø
½ dl hakkede Valsemøllen økologiske græskarkerner

Pensling
Sammenpisket æg
3 spsk. grofthakkede Valsemøllen økologiske græskarkerner

Glasur
1 dl flormelis
1-2 spsk. æggehvide

Fremgangsmåde

  1. Kom melet i en skål.
  2. Hak smørret ud i melet og tilsæt sukker og æg.
  3. Rør gæren ud i den lune mælk.
  4. Kom den i dejen og ælt den godt sammen.
  5. Lav remoncefyld, rør smør blødt med farin, kanel, sesamfrø og græskarkerner.
  6. Rul dejen ud til en aflang flade.
  7. Spred fyldet ud over den, og rul dejen sammen.
  8. Skær ”rouladen” i 16 skiver a 2 centimeters tykkelse, og læg dem på en plade med bagepapir.
  9. Lad dem hæve lunt og tildækket i 30 minutter.-
  10. Pensl med æg og drys med græskarkerner,
  11. Bag dem ved 200 grader varmluft 8-10 minutter, til de er gyldne. Lad sneglene afkøle på en bagerist.
  12. Pisk flormelis og æggehvide tykt, og træk glasuren over sneglene – brug en teske.
+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.