Glutenfrie kanelsnegle

Det er svært at sige nej til en omgange lækre, glutenfrie kanelsnegle. Sneglene er nemme at bage, og så smager de skønt! Bag dem til klassen eller turen i det fri.

Der er nu ikke noget som en saftig kanelsnegl – så skulle det da lige være en glutenfri kanelsnegl. Sneglene er en evig klassiker, og så er de nemme at have med. Lad børnene bage med, og server dem til eftermiddagshyggen.

Se opskrift
Glutenfrie kanelsnegle

Køkkentid
1 t 5 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrie kanelsnegle: 3 ud af 5 baseret på 70 anmeldelser

Opskrift

ca. 40 stk.

Glutenfrie kanelsnegle
100 g smør eller margarine
5 dl. mælk
50 g gær
2 spsk. psyllium
600 g (ca. 10 dl) Finax Glutenfri Melmix (gem ca. 0,5 dl til udrulning)
1-1,5 dl. sukker
0,5 tsk salt
1 æg til pensling

Fyld
100-150 g blødt smør eller margarine
0,5 dl  sukker
1-2 spsk. stødt kanel

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smelt smør og tilsæt mælk, varm blandingen til fingervarmt (37°C).
  2. Opløs gæren i den fingervarme mælkeblanding og tilsæt psyllium, og lad det stå i 10 minutter.
  3. Bland de øvrige ingredienser og kør dejen i en køkkenmaskine med dejkrog i ca. 5 min. (gem 30 g mel (0,5 dl) til udrulningen).
  4. Lad dejen hvile i skålen under et klæde i  ca.10 min.
  5. Bland smør, sukker og kanel, og rør sammen til massen er glat.
  6. Drys mel på bordet med det gemte melmix og slå dejen op i to. Rul dejen ud i 2 plader, og fordel fyldet. Rul derefter dejen sammen og skær hver rulle i 20 stykker.
  7. Put sneglene i små bage- eller papirsforme og stil dem på en bageplade. Lad dem stå tildækket i ca. 45 minutter.
  8. Pensl med æg og drys med perlesukker.
  9. Bag kanelsneglene i midten af ovnen, ved  250°C (varmluft 225°C) i ca. 8-10 minutter.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.