Glutenfrie kanelsnegle

Det er svært at sige nej til en omgange lækre, glutenfrie kanelsnegle. Sneglene er nemme at bage, og så smager de skønt! Bag dem til klassen eller turen i det fri.

Der er nu ikke noget som en saftig kanelsnegl – så skulle det da lige være en glutenfri kanelsnegl. Sneglene er en evig klassiker, og så er de nemme at have med. Lad børnene bage med, og server dem til eftermiddagshyggen.

Se opskrift
Glutenfrie kanelsnegle

Køkkentid
1 t 5 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrie kanelsnegle: 3 ud af 5 baseret på 40 anmeldelser

Opskrift

ca. 40 stk.

Glutenfrie kanelsnegle
100 g smør eller margarine
5 dl. mælk
50 g gær
2 spsk. psyllium
600 g (ca. 10 dl) Finax Glutenfri Melmix (gem ca. 0,5 dl til udrulning)
1-1,5 dl. sukker
0,5 tsk salt
1 æg til pensling

Fyld
100-150 g blødt smør eller margarine
0,5 dl  sukker
1-2 spsk. stødt kanel

Sådan gør du

  1. Smelt smør og tilsæt mælk, varm blandingen til fingervarmt (37°C).
  2. Opløs gæren i den fingervarme mælkeblanding og tilsæt psyllium, og lad det stå i 10 minutter.
  3. Bland de øvrige ingredienser og kør dejen i en køkkenmaskine med dejkrog i ca. 5 min. (gem 30 g mel (0,5 dl) til udrulningen).
  4. Lad dejen hvile i skålen under et klæde i  ca.10 min.
  5. Drys mel på bordet med det gemte melmix og slå dejen op i to. Rul dejen ud i 2 plader, og fordel fyldet. Rul derefter dejen sammen og skær hver rulle i 20 stykker.
  6. Put sneglene i små bage- eller papirsforme og stil dem på en bageplade. Lad dem stå tildækket i ca. 45 minutter.
  7. Pensl med æg og drys med perlesukker.
  8. Bag kanelsneglene i midten af ovnen, ved  250°C (varmluft 225°C) i ca. 8-10 minutter.
+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.