- Smelt smør og tilsæt mælk, varm blandingen til fingervarmt (37°C).
- Opløs gæren i den fingervarme mælkeblanding og tilsæt psyllium, og lad det stå i 10 minutter.
- Bland de øvrige ingredienser og kør dejen i en køkkenmaskine med dejkrog i ca. 5 min. (gem 30 g mel (0,5 dl) til udrulningen).
- Lad dejen hvile i skålen under et klæde i ca.10 min.
- Drys mel på bordet med det gemte melmix og slå dejen op i to. Rul dejen ud i 2 plader, og fordel fyldet. Rul derefetr dejen sammen og skær hver rulle i 20 stykker.
- Put bollerne i små bage/papirsforme og stil dem på en bageplade. lad dem stå tildækket i ca. 45 minutter.
- Pensl med æg og drys med perlesukker.
- Bag kanelsneglene i midten af ovnen, ved 250°C (varmluft 225°C) i ca. 8-10 minutter.
Ingredienser
- 100 g smør eller margarine
- 5 dl. mælk
- 50 g gær
- 2 spsk. psyllium
- 600 g (ca. 10 dl) Finax Glutenfri Mel mix (gem ca. 30 0,5 dl til udrulning)
- 1-1,5 dl. sukker
- 0,5 tsk salt
- 1 æg til pensling
Fyld: 100-150 g blødt smør eller margarine, 0,5 dl sukker, 1-2 spsk. stødt kanel