Glutenfrie kanelsnegle

Det er svært at sige nej til en omgange lækre, glutenfrie kanelsnegle. Sneglene er nemme at bage, og så smager de skønt! Bag dem til klassen eller turen i det fri.

Der er nu ikke noget som en saftig kanelsnegl – så skulle det da lige være en glutenfri kanelsnegl. Sneglene er en evig klassiker, og så er de nemme at have med. Lad børnene bage med, og server dem til eftermiddagshyggen.

Se opskrift
Glutenfrie kanelsnegle

Køkkentid
1 t 5 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrie kanelsnegle: 3 ud af 5 baseret på 98 anmeldelser

Opskrift

ca. 40 stk.

Glutenfrie kanelsnegle
100 g smør eller margarine
5 dl. mælk
50 g gær
2 spsk. psyllium
600 g (ca. 10 dl) Finax Glutenfri Melmix (gem ca. 0,5 dl til udrulning)
1-1,5 dl. sukker
0,5 tsk salt
1 æg til pensling

Fyld
100-150 g blødt smør eller margarine
0,5 dl  sukker
1-2 spsk. stødt kanel

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smelt smør og tilsæt mælk, varm blandingen til fingervarmt (37°C).
  2. Opløs gæren i den fingervarme mælkeblanding og tilsæt psyllium, og lad det stå i 10 minutter.
  3. Bland de øvrige ingredienser og kør dejen i en køkkenmaskine med dejkrog i ca. 5 min. (gem 30 g mel (0,5 dl) til udrulningen).
  4. Lad dejen hvile i skålen under et klæde i  ca.10 min.
  5. Bland smør, sukker og kanel, og rør sammen til massen er glat.
  6. Drys mel på bordet med det gemte melmix og slå dejen op i to. Rul dejen ud i 2 plader, og fordel fyldet. Rul derefter dejen sammen og skær hver rulle i 20 stykker.
  7. Put sneglene i små bage- eller papirsforme og stil dem på en bageplade. Lad dem stå tildækket i ca. 45 minutter.
  8. Pensl med æg og drys med perlesukker.
  9. Bag kanelsneglene i midten af ovnen, ved  250°C (varmluft 225°C) i ca. 8-10 minutter.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.