Sådan gør du
- Smelt smør og tilsæt mælk, varm blandingen til fingervarmt (37°C).
- Opløs gæren i den fingervarme mælkeblanding og tilsæt psyllium, og lad det stå i 10 minutter.
- Bland de øvrige ingredienser og kør dejen i en køkkenmaskine med dejkrog i ca. 5 min. (gem 30 g mel (0,5 dl) til udrulningen).
- Lad dejen hvile i skålen under et klæde i ca.10 min.
- Bland smør, sukker og kanel, og rør sammen til massen er glat.
- Drys mel på bordet med det gemte melmix og slå dejen op i to. Rul dejen ud i 2 plader, og fordel fyldet. Rul derefter dejen sammen og skær hver rulle i 20 stykker.
- Put sneglene i små bage- eller papirsforme og stil dem på en bageplade. Lad dem stå tildækket i ca. 45 minutter.
- Pensl med æg og drys med perlesukker.
- Bag kanelsneglene i midten af ovnen, ved 250°C (varmluft 225°C) i ca. 8-10 minutter.