Økologiske Koldhævede Brunchboller

Økologiske Koldhævede Brunchboller

Valsemøllen Økologiske Koldhævede Brunchboller med dansk økologisk mel er den nemme vej til lækre, saftige boller.

Bageglæde og forkælelse er én og samme ting, når der er nybagte boller på bordet, hvad enten det er til morgenmad eller brunch, frokost eller eftermiddagshygge.

Vores økologiske koldhævede brunchboller er fyldt med smag og masser af gode råvarer, alle sammen økologiske, og med dansk økologisk mel, så du med god samvittighed kan kredse lidt ekstra om dem, du holder af.

Bageblandingen giver 10 – 12 boller. Se opskriften her.

Økologisk mel Dansk

Køb det her

Ingredienser

Dansk økologisk hvedemel, økologiske solsikkekerner, dansk økologisk fuldkornshvedemel, økologiske hørfrø, økologisk hvedegluten, økologisk rørsukker, tørret økologisk spelthvedesurdej (økologisk spelthvede, starterkultur), salt tilsat jod, økologiske quinoafrø, melbehandlingsmiddel (E300).

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
  • Færdigbagt brunchbolle
Energi1576 kJ/376 kcal
Fedt9,3 g
- heraf mættede fedtsyrer0,8 g
Kulhydrat57 g
- heraf sukkerarter3 g
Kostfibre5,6 g
Protein15 g
Salt1,76 g

Økologi i hverdagen

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få mere økologi og smag ind i hverdagen. Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og med denne melblanding kan du altid være sikker på, at du bager med dansk, økologisk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.