Økologiske fødselsdagsboller – Valsemøllen brødblanding

Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller er perfekte til fødselsdage og andre hyggestunder, hvor familien er samlet. En dejlig mild og let bolle, du kan servere for både børn og voksne.

Nemme økologiske fødselsdagsboller er perfekt til fødselsdage, hvor du gerne vil gøre det nemmere for dig selv uden at gå på krompromis med kvaliteten. Du kan også forsøde familiehyggen ved at bruge dejen til at lave en lækker brunsviger. Så har du en komplet fødselsdags-menu. Få opskriften her og få mere inspiration til fødselsdagen her.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 time 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 18 boller

1 ps. Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl lunkent vand (30°C)

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i 18 lige store stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  5. Lad bollerne køle af på en rist.