Hjemmelavet pasta med Tipo 00

Pasta er noget alle er enige i, er den perfekte aftensmad. Denne opskrift er lavet på økologisk Tipo 00, og er en sikker vinder hos alle.

Hjemmelavet pasta er en nem og lækker måde at imponere famile og gæsterne, med den nye Valsemøllen Øko. Tipo 00 kan du også lave lækker hjemmelavet pasta i en økologisk version.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 personer

300 g Valsemøllen Øko. Tipo 00

3 æg

1 tsk. salt

Fremgangsmåde

  • Hæld melet ud i en bunke på et rent bord. Lav en fordybning i midten.
  • Slå æggene ud i en skål, og kom æg og salt i mel fordybningen. Pisk med en gaffel æg og salt sammen.
  • Pisk melet i lidt ad gangen, indtil ca. halvdelen af melet er opbrugt.
  • Herefter ælt dejen med hånden til den er glat og elastisk. Tilsæt evt. lidt vand, hvis dejen føles for tør.
  • Del dejen i 3 stykker og form til boller. Lad bollerne stå lunt tildækket i ca. 30 min.
  • Herefter er dejen klar til brug.
  • Rul dejen ud ved hjælp af en pastamaskine eller en kagerulle.
  • Pastaen koges al dente i 2-4 minutter i saltet vand