Hjemmelavet pasta

Vil du gerne kunne imponere dine gæster, på en nem måde – så er hjemmelavet pasta lige sagen! Om du har en pastamaskine eller ej, kan opskriften hjælpe dig på vej.

Måske har du allerede stiftet bekendtskab med den hjemmelavede pasta. Så ved du også, at det kan være svært at gå tilbage til den købte udgave. Det smager nemlig skønt med hjemmelavet pasta, og så er det slet ikke så svært. Alt du har brug for er durumhvedemel, æg, olie, salt og en kagerulle.

Se opskrift
hjemmelavet pasta

Køkkentid
40 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hjemmelavet pasta: 3 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser

Opskrift

4 personer

300 g Valsemøllen Durummel eller Valsemøllen Tipo 00 Hvedemel
3 æg
1 spsk. olivenolie
1 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Hæld melet ud i en bunke på et rent bord. Lav en fordybning i midten.
  2. Slå æggene ud, og kom æg, olie og salt i mel fordybningen. Pisk med en gaffel æg, olie og salt sammen.
  3. Pisk melet i lidt ad gangen, indtil ca. halvdelen af melet er opbrugt.
  4. Ælt herefter dejen med hånden, og ælt til en fast bolle. Del bollen i 3 stykker og form til til boller. Lad bollerne stå lunt tildækket i ca. 20 min.
  5. Herefter er dejen klar til brug.

Pastamaskine: Se vejledning på maskinen

Kagerulle: Rul bollerne ud til lange, flade plader, 1-2 mm i tykkelse. – jo tyndere, jo mere delikat bliver pastaen. Fold pladerne på den lange led til fire lag, og skær ud med en kniv på den bredde, der ønskes. Normalt mellem en halv og en hel centimeter. Kogetid: Kom pastaen i kogende vand tilsat salt, og rør med en gaffel. Kog pastaen i 2-3 min, som beregnes, fra når vandet er i kog igen. Pastaen skal være ”al dente”, have bid. Afdryp pastaen i en sigte og server straks.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.