Økologiske grødboller – Bageblanding

Bageglæde og forkælelse er én og samme ting med nybagte grødboller på bordet. Vores økologiske grødboller er en skøn kombination af havre, hørfrø og solsikkekerner, der giver en god luftig og saftig bolle med bid i.

Når det skal være nemt at bage økologisk bagværk, er vores Økologiske Grødboller Bolleblanding perfekte! Det eneste du skal gøre, er at tilsætte vand og gær. Nemmere bliver det vist ikke. De skønne boller kan også koldhæves, så der er morgenboller klar på ingen tid.

Se opskrift
oekologiske groedboller

Køkkentid
15 min.

Ventetid
55 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske grødboller – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser

Opskrift

12 boller

3 ½ dl lunkent vand (30°C)
1 ps. Valsemøllen Grødblanding (180 g)
25 g gær
1 ps. Valsemøllen Melblanding (320 g)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Rør vandet sammen med grødblandingen. Brug en grydeske eller et piskeris. Lad blandingen trække i 10 minutter.
  2. Smuldr gæren i grøden, og rør rundt. Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Dæk skålen til, og lad dejen hvile i 30 minutter.
  4. Form 10-12 boller med en ske, og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Dyp skeen i vand, så dejen ikke klistrer på skeen. Drys evt. med solsikkekerner. Sæt bagepladen direkte i en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C), og bag den i 12-15 minutter.

Tip: Du kan sagtens koldhæve Valsemøllen Økologiske Grødboller. Anvend istedet 10 g gær, og følg fremgangsmåden ovenfor, dog skal dejen hæve i køleskabet i minimum 6 timer – gerne natten over.

Duften af nybagte boller er og bliver en fornøjelse at stå op til. Lav de lækre og saftige grødboller helt enkelt.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.