Økologiske Grødboller

Økologiske Grødboller

Valsemøllen Økologiske Grødboller er en skøn kombination af havre, hørfrø og solsikkekerner, der giver en god luftig og saftig bolle med bid i.

Bageglæde og forkælelse er én og samme ting med nybagte økologiske grødboller på bordet, hvad enten det er til morgenmad eller brunch, frokost eller eftermiddagshygge.

Brødblandingen giver 12 boller.  Se opskriften her.
Tip: du kan koldhæve dejen, dog skal der kun bruges halv mængde gær.

 

Økologisk mel Dansk

Køb det her

Ingredienser

Dansk økologisk hvedemel, dansk økologiske finvalsede havregryn, økologiske solsikkekerner, økologiske hørfrø, økologisk rørsukker, økologisk hvedegluten, salt tilsat jod, økologisk solsikkeolie, fortykningsmiddel (E412), melbehandlingsmiddel (E300).

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
  • Færdigbagt grødbolle
Energi1658 kJ/396 kcal
Fedt12 g
- heraf mættede fedtsyrer1,2 g
Kulhydrat55 g
- heraf sukkerarter7,2 g
Kostfibre6,2 g
Protein14 g
Salt1,77 g

Økologi i hverdagen

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få mere økologi og smag ind i hverdagen. Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og med denne melblanding kan du altid være sikker på, at du bager med dansk, økologisk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.