Asiatisk salat med nudler og hjemmelavet gomadressing

Gå i det asiatiske køkken, og prøv denne opskrift på asiatisk salat med hjemmelavet gomadressing. Opskriften får dine smagssanser hele vejen til Asien med de sprøde grøntsager, korianderne og gomadressingen. Den asiatiske salat består af nudler, gode grøntsager og en god hjemmelavet gomadressing. Du kan altid erstatte korianderne med andre gode krydderurter, hvis du ikke er til korianderne.

Det er en nem og hurtig opskrift, der ikke kræver mere end 20 minutter at lave, og samtidig smager den fantastisk.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

Til 2 personer

Gomadressing

75 g Valsemøllen Økologiske Sesamfrø
1 fed hvidløg
15 g soyasauce
25 g sukker
20 g eddike
30 g smagsneutral olie, fx vindruekerneolie eller solsikkeolie
10 g sesamolie
10-14 spsk. vand

Salat

¼ spidskål
3 mellemstore gulerødder
½ peberfrugt
2 forårsløg
150 g fuldkornsnudler
1 bundt koriander
1 lime

Pynt

Sesamfrø efter behov
1 lille håndfuld peanuts

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Kom alle ingredienserne til gomadressing, minus vand, i en blender og blend det godt. Brug en dejskraber undervejs, til at skrabe kanterne så alle sesamfrø bliver blendet. Blend sammen til en ensartet fin eller grov dressing, og justér til med vand afhængig af hvordan du ønsker konsistensen.
  2. Snit spidskål, gulerødder, peberfrugt og forårsløg fint.
  3. Kog nudlerne i letsaltet vand i ca. 1 minut mindre end anvist på pakken.
  4. Vend nudler sammen med spidskål, gulerødder, peberfrugt, forårsløg og halvdelen af korianderne.
  5. Kom limesaft ud over, og anret i en skål med gomadressing, peanuts, sesamfrø og resten af korianderne.

Et godt tip: Prøv også denne grønne opskrift på fladbrød med hummus, stegt halloumi og avocado.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.