Bageenzym

Bageenzym

Nå nye højder med Valsemøllen Bageenzym til dine brød og boller.

Prøv Valsemøllen Bageenzym i dit næste bagværk. Brug bagehjælpemidlet til al slags hvedebrød bagt med gær. Fra rundstykker til franskbrød og alt andet, hvor du gerne vil have en sprød skorpe og en luftig krumme. Med Valsemøllen Bageenzym kan du løfte dit hjemmebag til et professionelt niveau.

Du skal bruge 20-30 gram bageenzym per 1 kg mel. Når du bruger bageenzymer, er det vigtigt, at du blander dem godt sammen med melet og andre tørre ingredienser, inden du kommer det i væsken.

Med Bageenzym i dejen kan du opbevare dejen på køl i op til 2 døgn og stadig bevare bagekraften. Dejen kan også opbevares på frost, så du altid vil kunne servere et godt stykke bagværk lige fra ovnen.

Læs mere om Valsemøllen Bageenzym og dens funktioner her.

 

 

Uden Stråforkorter

Køb det her

Ingredienser

HVEDEMEL, HVEDEGLUTEN, emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300, enzymer (amylase, xylanase)), rapsolie.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt, og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1562 kJ / 373 kcal
Fedt9,3 g
- heraf mættede fedtsyrer7 g
Kulhydrat43 g
- heraf sukkerarter0,7 g
Kostfibre2,4 g
Protein25 g
Salt0,10 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.

Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med danskproduceret mel af højeste kvalitet.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.