Hjemmelavet müsli

Hjemmelavet müsli smager altså bare bedre. Både fordi, at du selv har lavet den og fordi, at man ikke i tvivl om hvad müslien indeholder.

En hjemmelavet honningristet müsli lavet i ovnen er genialt tilbehør til morgenmaden, både når det skal gå hurtigt, men også når det bare skal være nemt og lækkert. En stor fordel er, at du selv kan bestemme, hvad der skal i din müsli. Du kan varierer müslien med forskellige nødder, kerner, chokolade eller tørret frugt. Denne version smager fantastisk, og opskriften finder du lige her.

Se opskrift
hjemmelavet müsli

Køkkentid
15 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hjemmelavet müsli: 3 ud af 5 baseret på 28 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 150°C varmluft.
  2. Kom honning og smør i en lille gryde og smelt det sammen på middel varme.
  3. Hak 2/3 af nødderne meget groft, og lad de resterende forblive hele.
  4. Kom nødderne i en skål sammen med de resterende tørre ingredienser og bland det godt sammen.
  5. Kom havregrynsblandingen ned i gryden til smør og honning, og rør grundigt rundt indtil alle de tørre ingredienser har honning/smør på sig.
  6. Fordel blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag müslien i 10-15 min.
  7. Rør i müslien løbende, så den ikke brænder på.
  8. Lad müslien køle af på bagepladen og kom den herefter på et lufttæt glas, som opbevares ved stuetemperatur.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.