Hjemmelavet müsli

Hjemmelavet müsli smager altså bare bedre. Både fordi, at du selv har lavet den og fordi, at man ikke i tvivl om hvad müslien indeholder.

En hjemmelavet honningristet müsli lavet i ovnen er genialt tilbehør til morgenmaden, både når det skal gå hurtigt, men også når det bare skal være nemt og lækkert. En stor fordel er, at du selv kan bestemme, hvad der skal i din müsli. Du kan varierer müslien med forskellige nødder, kerner, chokolade eller tørret frugt. Denne version smager fantastisk, og opskriften finder du lige her.

Se opskrift
hjemmelavet müsli

Køkkentid
15 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hjemmelavet müsli: 3 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
  2. Kom honning og smør i en lille gryde og smelt det sammen på middel varme.
  3. Hak 2/3 af nødderne meget groft, og lad de resterende forblive hele.
  4. Kom nødderne i en skål sammen med de resterende tørre ingredienser og bland det godt sammen.
  5. Kom havregrynsblandingen ned i gryden til smør og honning, og rør grundigt rundt indtil alle de tørre ingredienser har honning/smør på sig.
  6. Fordel blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag müslien i 10-15 min.
  7. Rør i müslien løbende, så den ikke brænder på.
  8. Lad müslien køle af på bagepladen og kom den herefter på et lufttæt glas, som opbevares ved stuetemperatur.
+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.