Madbrød

Madbrød, det perfekte brød til grill, suppen og madpakken

Hos Finax elsker vi madbrød. De kan laves i et utal af variationer alt efter smag og formål. Brødene er geniale i madpakken, på tag-selv-bordet eller som lækkert tilbehør til aftensmaden. Der findes madbrød til alle lejligheder. Vi har samlet en rækker opskrifter på mad- og kuvertbrød, der smager og har den rigtige konsistens. Alle vores opskrifter tager udgangspunkt i vores egne kvalitetsprodukter, der sikrer dig gode bageresultater. Det er de gode råvarer, der er nøglen til den gode smag.

Nemt og smagfuldt brød

Finax’ mad- og kuvertbrød er nemme at lave. Ofte skal du ikke foretage dig andet end at tilsætte gær, vand og olie, fordi resten har vi klaret. Så er du sikker på at få et godt resultat – hver gang. Det er en nem måde at få lækkert brød på. Hvis du har lyst til at variere dine brød med andre krydderier og ingredienser, så har vi også masser af opskrifter til dig. Det er kun dig og din fantasi, der sætter grænsen. Uanset hvad, så er vi sikre på, at du får et lækkert – og smagfuldt – resultat med Finax med lækkert madbrød på bordet.

Læs mere

  +

  VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

  VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

  Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

  Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

  Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

  Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

  Konkurrencebetingelser
  Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
  Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.