Madbrød

Madbrød, det perfekte brød til grill, suppen og madpakken

Hos Finax elsker vi madbrød. De kan laves i et utal af variationer alt efter smag og formål. Brødene er geniale i madpakken, på tag-selv-bordet eller som lækkert tilbehør til aftensmaden. Der findes madbrød til alle lejligheder. Vi har samlet en rækker opskrifter på mad- og kuvertbrød, der smager og har den rigtige konsistens. Alle vores opskrifter tager udgangspunkt i vores egne kvalitetsprodukter, der sikrer dig gode bageresultater. Det er de gode råvarer, der er nøglen til den gode smag.

Nemt og smagfuldt brød

Finax’ mad- og kuvertbrød er nemme at lave. Ofte skal du ikke foretage dig andet end at tilsætte gær, vand og olie, fordi resten har vi klaret. Så er du sikker på at få et godt resultat – hver gang. Det er en nem måde at få lækkert brød på. Hvis du har lyst til at variere dine brød med andre krydderier og ingredienser, så har vi også masser af opskrifter til dig. Det er kun dig og din fantasi, der sætter grænsen. Uanset hvad, så er vi sikre på, at du får et lækkert – og smagfuldt – resultat med Finax med lækkert madbrød på bordet.

Læs mere

  +

  VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

  OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

  Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

  Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

  Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

  Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Konkurrencebetingelser
  Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
  Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.