Fuldkornsbrød med pesto – Bageblanding

Pesto er en super lækkert til snacks og mange bruger det som dip til grønsager, men hvorfor ikke bruge noget så let og lækkert i et fuldkornsbrød? Dette fuldkornsbrød med pesto og hummus er perfekt som eftermiddagssnack, brød til madpakken eller tilbehør til en lækker aftensmad.

Lækkert og saftigt fuldkornsbrød med pesto. Ditte Julie har kreeret denne ide og brugt Valsemøllen Grovbolleblanding for den ekstra nemhed. Brødet kan fryses, så du nemt har noget nemt og lækkert brød til madpakken eller til gæster.

Se opskrift
fuldkornsbrød med pesto

Køkkentid
35 min.

Ventetid
2 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 brød

1 ps. Valsemøllen Grovboller
2 spsk. olie
1 nip salt
3-4 spsk. grøn pesto
1 æggeblomme

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Kom hele Valsemøllen Grovbolleblandingen op i en røreskål og tag 1/2 dl af blandingen fra og gem det til udrulning af dejen og tilsæt gæren.
  2. Tilsæt 5 dl vand, olie og salt og ælt dejen i ca. 10 minutter.
  3. Stil dejen til hævning i 60 minutter.
  4. Udrul dejen (ca. 60×40 cm) – se evt. procesbilleder og smør et tyndt lag pesto ud på dejen.
  5. Rul dejen sammen til en pølse på den lange led – på samme måde, som med kanelsnegle.
  6. Skær “pølsen” op og sno den sammen (se procesbilleder).
  7. Skær enderne af, og kom fletbrødet op i en brødform. Stil brødet til hævning i 45 minutter.
  8. Pensl overfladen med æggeblommen og bag herefter brødet i en forvarmet ovn ved 220° (200°C varmluft) i 30-35 minutter.
  9. Lad det køle af i formen inden servering.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.