Fuldkornsbrød med pesto – Bageblanding

Pesto er en super lækkert til snacks og mange bruger det som dip til grønsager, men hvorfor ikke bruge noget så let og lækkert i et fuldkornsbrød? Dette fuldkornsbrød med pesto og hummus er perfekt som eftermiddagssnack, brød til madpakken eller tilbehør til en lækker aftensmad.

Lækkert og saftigt fuldkornsbrød med pesto. Ditte Julie har kreeret denne ide og brugt Valsemøllen Grovbolleblanding for den ekstra nemhed. Brødet kan fryses, så du nemt har noget nemt og lækkert brød til madpakken eller til gæster.

Se opskrift
fuldkornsbrød med pesto

Køkkentid
35 min.

Ventetid
2 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 brød

1 ps. Valsemøllen Grovboller
2 spsk. olie
1 nip salt
3-4 spsk. grøn pesto
1 æggeblomme

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Kom hele Valsemøllen Grovbolleblandingen op i en røreskål og tag 1/2 dl af blandingen fra og gem det til udrulning af dejen og tilsæt gæren.
  2. Tilsæt 5 dl vand, olie og salt og ælt dejen i ca. 10 minutter.
  3. Stil dejen til hævning i 60 minutter.
  4. Udrul dejen (ca. 60×40 cm) – se evt. procesbilleder og smør et tyndt lag pesto ud på dejen.
  5. Rul dejen sammen til en pølse på den lange led – på samme måde, som med kanelsnegle.
  6. Skær “pølsen” op og sno den sammen (se procesbilleder).
  7. Skær enderne af, og kom fletbrødet op i en brødform. Stil brødet til hævning i 45 minutter.
  8. Pensl overfladen med æggeblommen og bag herefter brødet i en forvarmet ovn ved 220° (200°C varmluft) i 30-35 minutter.
  9. Lad det køle af i formen inden servering.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.