Pandebrød

Pandebrød er et nemt og hurtigt fladbrød. Det skal ikke hæve, og så skal de bare bages direkte på panden. Så bliver det vist ikke nemmere at bage et brød?

Maria Vestergaard har været i køkkenet og udviklet denne lækre og nemme opskrift på pandebrød, som er god til både hverdag og fest. Fladbrødene er godt til de dage, hvor det skal gå lidt stærkt, men du stadig vil lave maden fra bunden. Brødet kræver få ingredienser, som du måske allerede har stående i køkkenskabet. Fladbrødene kan nydes med lækkert fyld, som fx kylling, grøntsager og hummus.

Se opskrift
pandebrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pandebrød: 3 ud af 5 baseret på 92 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Bland vand, olie og salt sammen i en skål.
  2. Tilsæt mel lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem.
  3. Del dejen i seks dele og form dem til runde boller.
  4. Rul hver dejbolle ud med en kagerulle på et mel drysset bord.  Pandebrødene skal rulles så tyndt ud som muligt.
  5. Bag dem på en forvarmet pande på hver side, til de er gennembagte.
  6. Fyld dem med kebab eller kylling, grøntsager og hummus.

Et godt tip: Skal aftensmaden være nem, kan du fylde dine pandebrød med hummus, falafler og sprøde grøntsager.