Pandebrød

Pandebrød er et nemt og hurtigt fladbrød. Det skal ikke hæve, og så skal de bare bages direkte på panden. Så bliver det vist ikke nemmere at bage et brød?

Maria Vestergaard har været i køkkenet og udviklet denne lækre og nemme opskrift på pandebrød, som er god til både hverdag og fest. Fladbrødene er godt til de dage, hvor det skal gå lidt stærkt, men du stadig vil lave maden fra bunden. Brødet kræver få ingredienser, som du måske allerede har stående i køkkenskabet. Fladbrødene kan nydes med lækkert fyld, som fx kylling, grøntsager og hummus.

Se opskrift
pandebrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pandebrød: 3 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Bland vand, olie og salt sammen i en skål.
  2. Tilsæt mel lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem.
  3. Del dejen i seks dele og form dem til runde boller.
  4. Rul hver dejbolle ud med en kagerulle på et mel drysset bord.  Pandebrødene skal rulles så tyndt ud som muligt.
  5. Bag dem på en forvarmet pande på hver side, til de er gennembagte.
  6. Fyld dem med kebab eller kylling, grøntsager og hummus.

Et godt tip: Skal aftensmaden være nem, kan du fylde dine pandebrød med Valsemøllen Hummus, falafler og sprøde grøntsager.

 

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.