Pandebrød

Pandebrød er et nemt og hurtigt fladbrød. Det skal ikke hæve, og så skal de bare bages direkte på panden. Så bliver det vist ikke nemmere at bage et brød?

Maria Vestergaard har været i køkkenet og udviklet denne lækre og nemme opskrift på pandebrød, som er god til både hverdag og fest. Fladbrødene er godt til de dage, hvor det skal gå lidt stærkt, men du stadig vil lave maden fra bunden. Brødet kræver få ingredienser, som du måske allerede har stående i køkkenskabet. Fladbrødene kan nydes med lækkert fyld, som fx kylling, grøntsager og hummus.

Se opskrift
pandebrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pandebrød: 3 ud af 5 baseret på 66 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Bland vand, olie og salt sammen i en skål.
  2. Tilsæt mel lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem.
  3. Del dejen i seks dele og form dem til runde boller.
  4. Rul hver dejbolle ud med en kagerulle på et mel drysset bord.  Pandebrødene skal rulles så tyndt ud som muligt.
  5. Bag dem på en forvarmet pande på hver side, til de er gennembagte.
  6. Fyld dem med kebab eller kylling, grøntsager og hummus.

Et godt tip: Skal aftensmaden være nem, kan du fylde dine pandebrød med hummus, falafler og sprøde grøntsager.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.