Pandebrød

Pandebrød er et nemt og hurtigt fladbrød. Det skal ikke hæve, og så skal de bare bages direkte på panden. Så bliver det vist ikke nemmere at bage et brød?

Maria Vestergaard har været i køkkenet og udviklet denne lækre og nemme opskrift på pandebrød, som er god til både hverdag og fest. Fladbrødene er godt til de dage, hvor det skal gå lidt stærkt, men du stadig vil lave maden fra bunden. Brødet kræver få ingredienser, som du måske allerede har stående i køkkenskabet. Fladbrødene kan nydes med lækkert fyld, som fx kylling, grøntsager og hummus.

Se opskrift
pandebrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pandebrød: 3 ud af 5 baseret på 41 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Bland vand, olie og salt sammen i en skål.
  2. Tilsæt mel lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem.
  3. Del dejen i seks dele og form dem til runde boller.
  4. Rul hver dejbolle ud med en kagerulle på et mel drysset bord.  Pandebrødene skal rulles så tyndt ud som muligt.
  5. Bag dem på en forvarmet pande på hver side, til de er gennembagte.
  6. Fyld dem med kebab eller kylling, grøntsager og hummus.

Et godt tip: Skal aftensmaden være nem, kan du fylde dine pandebrød med hummus, falafler og sprøde grøntsager.

 

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.