Pandebrød

Pandebrød er et nemt og hurtigt fladbrød. Det skal ikke hæve, og så skal de bare bages direkte på panden. Så bliver det vist ikke nemmere at bage et brød?

Maria Vestergaard har været i køkkenet og udviklet denne lækre og nemme opskrift på pandebrød, som er god til både hverdag og fest. Fladbrødene er godt til de dage, hvor det skal gå lidt stærkt, men du stadig vil lave maden fra bunden. Brødet kræver få ingredienser, som du måske allerede har stående i køkkenskabet. Fladbrødene kan nydes med lækkert fyld, som fx kylling, grøntsager og hummus.

Se opskrift
pandebrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pandebrød: 3 ud af 5 baseret på 85 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Bland vand, olie og salt sammen i en skål.
  2. Tilsæt mel lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem.
  3. Del dejen i seks dele og form dem til runde boller.
  4. Rul hver dejbolle ud med en kagerulle på et mel drysset bord.  Pandebrødene skal rulles så tyndt ud som muligt.
  5. Bag dem på en forvarmet pande på hver side, til de er gennembagte.
  6. Fyld dem med kebab eller kylling, grøntsager og hummus.

Et godt tip: Skal aftensmaden være nem, kan du fylde dine pandebrød med hummus, falafler og sprøde grøntsager.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.