Quinoabrød med rugkerner

Bag et quinoabrød, når du gerne vil prøve et anderledes brød. Brødet er nemlig bagt helt uden mel og gær, men det er samtidig fyldt med smag og giver en god mæthed. Quinoabrød er nemt at bage, da det ikke skal hæve inden det kommer i ovnen. Den eneste forberedelse der er, er at du skal sætte gryn og kerner i blød dagen inden. Ellers kan du bage et lækkert brød nemt og hurtigt. Server det som tilbehør, eller brug brødet som sandwichbrød i madpakken.

Se opskrift
quinoabrød

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 d. 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Quinoabrød med rugkerner: 3 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Kom quinoa og havregryn i en skål. Dæk med rigeligt vand og lad det stå overdækket natten over.
  2. Bland chiafrøene med 1½ dl vand og lad dem ligeledes stå natten over.
  3. Dræn næste dag quinoa- og havregrynsblandingen og kom det i en foodprocessor sammen med de gelerede chiafrø og de øvrige ingredienser, hold lidt af de poppede rugkerner tilbage. Blend det hele godt sammen til en ensartet dej.
  4. Hæld dejen i en form på 1 liter beklædt med bagepapir og top med poppede rugkerner.
  5. Bag brødet i ovnen ved forvarmet ovn på 200°C (varmluft 175°C) i ca. 1½ time.
  6. Lad brødet køle helt af, inden det skæres ud.
  7. Opbevar brødet på køl. Det kan med fordel ristes efter et par dage på køl.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.