Quinoabrød med rugkerner

Bag et quinoabrød, når du gerne vil prøve et anderledes brød. Brødet er nemlig bagt helt uden mel og gær, men det er samtidig fyldt med smag og giver en god mæthed. Quinoabrød er nemt at bage, da det ikke skal hæve inden det kommer i ovnen. Den eneste forberedelse der er, er at du skal sætte gryn og kerner i blød dagen inden. Ellers kan du bage et lækkert brød nemt og hurtigt. Server det som tilbehør, eller brug brødet som sandwichbrød i madpakken.

Se opskrift
quinoabrød

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 d. 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Quinoabrød med rugkerner: 3 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Kom quinoa og havregryn i en skål. Dæk med rigeligt vand og lad det stå overdækket natten over.
  2. Bland chiafrøene med 1½ dl vand og lad dem ligeledes stå natten over.
  3. Dræn næste dag quinoa- og havregrynsblandingen og kom det i en foodprocessor sammen med de gelerede chiafrø og de øvrige ingredienser, hold lidt af de poppede rugkerner tilbage. Blend det hele godt sammen til en ensartet dej.
  4. Hæld dejen i en form på 1 liter beklædt med bagepapir og top med poppede rugkerner.
  5. Bag brødet i ovnen ved forvarmet ovn på 200°C (varmluft 175°C) i ca. 1½ time.
  6. Lad brødet køle helt af, inden det skæres ud.
  7. Opbevar brødet på køl. Det kan med fordel ristes efter et par dage på køl.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.