Quinoabrød med rugkerner

Bag et quinoabrød, når du gerne vil prøve et anderledes brød. Brødet er nemlig bagt helt uden mel og gær, men det er samtidig fyldt med smag og giver en god mæthed. Quinoabrød er nemt at bage, da det ikke skal hæve inden det kommer i ovnen. Den eneste forberedelse der er, er at du skal sætte gryn og kerner i blød dagen inden. Ellers kan du bage et lækkert brød nemt og hurtigt. Server det som tilbehør, eller brug brødet som sandwichbrød i madpakken.

Se opskrift
quinoabrød

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 d. 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Quinoabrød med rugkerner: 3 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Kom quinoa og havregryn i en skål. Dæk med rigeligt vand og lad det stå overdækket natten over.
  2. Bland chiafrøene med 1½ dl vand og lad dem ligeledes stå natten over.
  3. Dræn næste dag quinoa- og havregrynsblandingen og kom det i en foodprocessor sammen med de gelerede chiafrø og de øvrige ingredienser, hold lidt af de poppede rugkerner tilbage. Blend det hele godt sammen til en ensartet dej.
  4. Hæld dejen i en form på 1 liter beklædt med bagepapir og top med poppede rugkerner.
  5. Bag brødet i ovnen ved forvarmet ovn på 200°C (varmluft 175°C) i ca. 1½ time.
  6. Lad brødet køle helt af, inden det skæres ud.
  7. Opbevar brødet på køl. Det kan med fordel ristes efter et par dage på køl.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.