Økologisk Quinoa

Økologisk Quinoa

Valsemøllen Økologisk Quinoa er 100% naturligt produkt og rig på protein.

Valsemøllen Økologisk Quinoa er god til bagning, og kernerne kan enten anvendes som hele kerner eller kværnes til mel i en kaffekværn eller blender. Kan bruges alene eller kombineret med andre korn eller kerner til brød, pandekager, muffins og kager. Quinoa er naturligt glutenfri og samtidig en god kilde til protein.

Valsemøllen Økologisk Quinoa kan også bruges som tilbehør à la løse ris til supper, grød, postejer og gryderetter eller som mættende fyld i salater.
Hvis det bruges som ris, skal quinoa koges i 1 del quinoa til 2 dele vand. Kogetiden er ca. 20 minutter eller til vandet er fordampet. Quinoa skal skylles inden brug, for at skylle bitterstofferne væk.

 

Økologisk mel

Køb det her

Ingredienser

Økologiske quinoafrø.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

    Energi1650 kJ / 400kcal
    Fedt6,9 g
    - heraf mættede fedtsyrer1,2 g
    Kulhydrat64 g
    - heraf sukkerarter1,5 g
    Kostfibre3,5 g
    Protein16 g
    Salt*0,05 g
    * Indeholder naturligt forekommende salt fra konsorten

    Glæden ved godt bagværk

    Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med vores råvarer, og vi ved, hvad der skal til for at få mere økologi og smag ind i hverdagen. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med økologiske, danskproducerede frø og kerner af høj kvalitet.

    Dansk Håndværk siden 1899

    Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

    Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.