Madbrød med rodfrugter

Der er ikke noget bedre en nybagt brød til en suppe. Her tilsat med rodfrugter og fetaost. Mums!

Se opskrift
Madbrod med rodfrugter

Køkkentid
30 min.

Ventetid
2 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 madbrød

25 g gær
3,5 dl vand
500 g Valsemøllen ØKO Tipo 00
1 ½ tsk. salt (gourmet salt)
2-3 spsk. olie til pensling
70 g gulerødder
70 g rødbede
70 g fetaost

 1. Opløs gæren i lunkent vand og derefter tilsæt mel og salt.
 2. Ælt dejen indtil den slipper kanterne på skålen, cirka 10 minutter – brug en røremaskine.
 3. Lad dejen hæve tildækket i en olieret skål i 60 minutter.
 4. Hæld dejen ud i en slip-let ovnfast form (ca. 26×20 cm) og træk dejen ud til formens kanter eller fordel dejen på en bageplade
  med bagepapir.
 5. Skræl og skær rodfrugterne i små stave eller tern.
 6. Pres huller i dejen med fingrene, pensl med olie, og fordel skåret rodfrugter  og afslut med krydderiblanding på toppen efter smag og behag. Jo mere krydderiblanding, des mere havsalt smag.
 7. Lad derefter dejen efterhæve tildækket i 30 minutter.
 8. Forvarm ovnen til 260°C og sænk så temperaturen til 240°C (varmluft 220°C). Bag madbrødet i midten af ovnen i 20-25 minutter.
 9. Drys feta hen over brødet og server madbrødet til en lækker suppe.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.