Kuvertbrød med rosmarin

Lækre kuvertbrød er perfekte til suppen eller buffet. Du får her vores bagers bedste opskrift på smagfulde kuvertbrød bagt på Tipo 00 Hvedemel.

Du kender sikkert kuvertbrød fra restauranter og catering. Vi har lavet den bedste opskrift til dig, der vil bage de små brød til gæster og familie. Om du skal lave mad til mange eller blot vil bage til fryseren er denne opskrift perfekt! Vi har valgt at pynte dem med salt og rosmarin, men du kan også vælge at bage dem helt neutrale, eller lave dem til små madmuffins med ost, oliven og soltørret tomat.

Se opskrift
kuvertbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kuvertbrød med rosmarin: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

20 kuvertbrød

10-20 g gær
20 g salt
700 g vand
Lidt olie
1 kg Valsemøllen Tipo 00

Pynt: Olie og krydderier fx havsalt og rosmarin

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland gær, 550 g vand, mel og ælt dejen ved lav hastighed i en røremaskine i ca. 10 minutter, til den er elastisk og glat.
  2. Fortsæt med at ælte dejen ved lav hastighed og tilsæt så 150 g vand yderligere. Når dejen har optaget alt vandet, tilsæt salt og ælt videre ved mellemste hastighed, til dejen slipper kanten på skålen. Det tager ca. 5-10 minutter.
  3. Hæld dejen over i en olieret skål og stil den på køl 6-24 timer – alternativt ved stuetemperatur i 1-2 timer.
  4. Fordel dejen i smurte små portionsforme. Pensl med olie og drys med havsalt og krydderier efter smag og behag.
  5. Forvarm ovnen til 250°C og sænk så temperaturen til 240°C (varmluft 220°C). Bag madbrødene i midten af ovnen i 15 minutter.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.