Små brød med soltørrede tomater

Lav et lækre små brød med soltørrede tomater. Det er nogle skønne små madbrød perfekt som tilbehør. Bagt med Valsemøllen Øko Tipo 00.

Mangler du et dejligt og smagfuldt madbrød til aftensmaden er disse små brød med soltørret tomat et godt bud. De soltørrede tomater giver en god smag og en fin farve til brødet, der passer godt til de fleste retter. Brødene kan også sagtens bruges som sandwichbrød, der vil ekstra smag til din sandwich.

Se opskrift
små brød

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Små brød med soltørrede tomater: 4 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser

Opskrift

ca. 6 stk.

25 g gær
2 ¼ dl vand
50 g soltørret tomat i olie
4 spsk. olie som de soltørrede tomater har ligget i
2 fed hvidløg
1 tsk. finthakket frisk timian
6 g salt
325 g Valsemøllen Økologisk Tipo 00
75 g Valsemøllen Grahamsmel

Sådan gør du

  1. Opløs gær i vandet.
  2. Skær de soltørrede tomater i små tern og rør det i gærvandet sammen med presset hvidløg, finthakket timian og 2 spsk olie fra glasset med de soltørrede tomater.
  3. Rør salt og grahamsmel i, efterfulgt af tipo 00.
  4. Ælt dejen godt og lad den hæve lunt under et fugtigt klæde i 45 minutter.
  5. Tænd ovnen på 225°C (varmluft 200°C) grader almindelig ovn.
  6. Del dejen i 6 lige store dele og form flade brød med hænderne. Lad dem hvile i 15 minutter.
  7. Brug fingrene til at lave fordybninger i de flade brød og fordel resten af olien udover brødene så det lægger sig i fordybningerne. Drys eventuelt med lidt timianblade og havsalt.
  8. Bages i 15-20 minutter eller til brødene gennembagte og sprøde udenpå.
  9. Nyd dem til sommerens grillmad.

Udviklet i samarbejde med Anja Suldrup – kandidat i Fødevareinnovation & Sundhed.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.