Madbrød med serrano og forårsløg – Valsemøllen brødblanding

Er der noget bedre end udsigten til sol og grill i det fri? Det skulle da lige være smagen af lunt nybagt brød

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 2 madbrød

1 ps. Valsemøllen Italiensk Focaccia 
2 breve Valsemøllen tørgær (svarer til 50 g frisk gær)
6 dl lunkent vand (ca. 25°C, lidt kolderen end lunkent)
2-3 spsk. olie til pensling
Krydderier fx havsalt og chili
1 pk serrano i skiver
2 forårsløg

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed, eller med hænderne, til den er glat og smidig – dejen må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve i en olieret skål i 60 minutter.
  3. Del dejen i to og fordel hver dej på en bageplade med bagepapir, så formen er rund som en pizza, ca. 1,5-2 cm tykkelse.
  4. Pensl med olie og drys med havsalt og tørret chili på toppen og slut af med frisk serrano og forårsløg.
  5. Lad derefter dejen efterhæve tildækket i 30 minutter.
  6. Forvarm ovnen til 260°C og sænk så temperaturen til 240°C (varmluft 220°C). Bag madbrødet i midten af ovnen i 20-25 minutter.

Denne opskrift kan bages på grill, Se hvordan du bager brød på grill her >

Har du ikke Valsemøllen Italiensk Focaccia ved hånden, kan du i stedet bruge denne opskrift på Focaccia med tipo 00 hvedemel.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.