Saftigt speltbrød

Denne lækre opskrift på speltbrød er ideelt som madbrød til aftensmaden

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Saftigt speltbrød: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

2 brød

Brugt i opskriften

Fremgangmåde

  1. Lun kærnemælken og opløs gæren heri.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen, indtil den slipper kanterne på skålen – cirka 10 minutter. Brug gerne en røremaskine.
  3. Lad derefter dejen hvile tildækket i 20 minutter.
  4. Del og saml dejen i 2 lige store stykker og placer brødene i 2 smurte bageforme.
  5. Lad dem hæve tildækket i 60 minutter et lunt sted.
  6. Bag brødene i en forvarmet ovn ved 220°C på midterste rille i ca. 25-30 minutter.
  7. De kan med fordel pensles med sammenpisket æg, inden de sættes i ovnen.
  8. Lad brødene køle af på en bagerist efter bagning.

Tip: Pift brødet op med  havsalt og rosmarin inden bagning.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.