Hotdogbrød med fuldkorn – Valsemøllen brødblanding

Hotdogs kan begejstre både store og små og med hjemmelavet hotdogbrød sætter du prikken over i’et.

Valsemøllen Grovbolleblanding er ikke bare god til boller, den kan også nemt laves om til smagfulde pizzasnegle og saftige hotdogbrød. Velbekomme.

Se opskrift
hotdogbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hotdogbrød med fuldkorn – Valsemøllen brødblanding: 4 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

14 hotdogbrød

1 ps. Valsemøllen Grovboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
5½ dl lunkent vand (30°C)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i 14 lige store stykker, og form dem til hotdogbrød. Sæt dem på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Pensl de færdighævede hotdogbrød med vand, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.
  5. Lad hotdogbrødene køle af på en rist.

Et godt tip: Hvis dine hotdogbrød skal være endnu mere klassiske og lyse kan du også sagtens bruge Valsemøllen Boller-blandingen eller Valsemøllen ØKO Fødselsdagsboller.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.