Hotdogbrød med fuldkorn – Valsemøllen brødblanding

Hotdogs kan begejstre både store og små og med hjemmelavet hotdogbrød sætter du prikken over i'et.

Valsemøllen Grovbolleblanding er ikke bare god til boller, den kan også nemt laves om til smagfulde pizzasnegle og saftige hotdogbrød. Velbekomme.

Se opskrift
hotdogbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 14 hotdogbrød

1 ps. Valsemøllen Grovboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
5½ dl lunkent vand (30°C)

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i 14 lige store stykker, og form dem til hotdogbrød. Sæt dem på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Pensl de færdighævede hotdogbrød med vand, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.
  5. Lad hotdogbrødene køle af på en rist.