Hotdogbrød med fuldkorn – Valsemøllen brødblanding

Hotdogs kan begejstre både store og små og med hjemmelavet hotdogbrød sætter du prikken over i’et.

Valsemøllen Grovbolleblanding er ikke bare god til boller, den kan også nemt laves om til smagfulde pizzasnegle og saftige hotdogbrød. Velbekomme.

Se opskrift
hotdogbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

14 hotdogbrød

1 ps. Valsemøllen Grovboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
5½ dl lunkent vand (30°C)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i 14 lige store stykker, og form dem til hotdogbrød. Sæt dem på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Pensl de færdighævede hotdogbrød med vand, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.
  5. Lad hotdogbrødene køle af på en rist.

Et godt tip: Hvis dine hotdogbrød skal være endnu mere klassiske og lyse kan du også sagtens bruge Valsemøllen Boller-blandingen eller Valsemøllen ØKO Fødselsdagsboller.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.