Fuldkornspizzasnegle – Valsemøllen brødblanding

Lav nemt og enkelt super lækre fuldkornspizzasnegle med Valsemøllen Grovbolleblanding. Saftige og smagfulde pizzasnegle med fuldkorn er perfekte til ungernes madpakke, mellemsnack eller en hyggelig picnic.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 18 fuldkornspizzasnegle

Fyld:

  • 1 lille glas pizzasovs
  • 150 g skinke i strimler
  • 100 g revet mozzarella

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde:

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time.
  4. Læg dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
  5. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
  6. Smør pizzasovs på dejpladen og fordel skinke og ost ovenpå.
  7. Rul dejen sammen som en roulade og skær 18 skiver.
  8. Læg pizzasnegelene på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve tildækket i ca. ½ time.
  9. Bag sneglene ved 220˚C (varmluft = 200 °C) i ca. 9-12 minutter.

Har du ikke en Valsemøllen bageblanding ved hånden, kan du lave din bløddej selv fra bunden, få opskriften her.

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.