Fuldkornspizzasnegle – Valsemøllen brødblanding

Lav nemt og enkelt super lækre fuldkornspizzasnegle med Valsemøllen Grovbolleblanding. Saftige og smagfulde pizzasnegle med fuldkorn er perfekte til ungernes madpakke, mellemsnack eller en hyggelig picnic.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 18 fuldkornspizzasnegle

Fyld:

  • 1 lille glas pizzasovs
  • 150 g skinke i strimler
  • 100 g revet mozzarella

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde:

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time.
  4. Læg dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
  5. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
  6. Smør pizzasovs på dejpladen og fordel skinke og ost ovenpå.
  7. Rul dejen sammen som en roulade og skær 18 skiver.
  8. Læg pizzasnegelene på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve tildækket i ca. ½ time.
  9. Bag sneglene ved 220˚C (varmluft = 200 °C) i ca. 9-12 minutter.

Har du ikke en Valsemøllen bageblanding ved hånden, kan du lave din bløddej selv fra bunden, få opskriften her.