Små madbrød – Finax brødblanding

Nemme små madbrød, kan pyntes efter behag og er perfekt til den lille snack

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 20 små brød
  • 1 ps. Finax Italiensk Foccacia 
  • 2 breve Finax tørgær (svarer til 50 g frisk gær)
  • 6 dl lunkent vand (ca. 25°C, lidt kolderen end lunkent)
  • Pynt: Olie og krydderier fx havsalt og rosmarin

Brugt i opskriften

  1. Bland posens indhold med Finax tørgær og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed, eller med hænderne, til den er glat og smidig – dejen må gerne være lidt klistret. Lad dejen hæve i en olieret skål i 60 minutter.
  3. Lad dejen hæve tildækket i en olieret skål i 60 minutter.
  4. Fordel dejen i smurte små portionsforme.
  5. Pensl med olie og drys med salt og krydderier efter smag og behag, dekorer evt. med friskt tomat, løg, ost eller andet.
  6. Lad dem derefter efterhæve tildækket i 30 minutter.
  7. Forvarm ovnen til 260°C og sænk så temperaturen til 240°C (varmluft 220°C). Bag madbrødene i midten af ovnen i 15 minutter.