Grove burgerboller

Hjemmelavede grove burgerboller fuldender enhver burger. Her får du lækker opskrift med ølandshvede og havregryn, og resultatet er bløde, saftige og smagsfulde burgerboller.

De grove burgerboller smager skønt, og er super saftige. Der er nemlig ikke noget bedre end hjemmebagte burgerboller og godt fyld. Denne opskrift er en lidt grovere version end den klassiske burgerbolle. Her er tilføjet havregryn og sigtet ølandshvedemel. Det gør, at de mætter mere og længere. Perfekt til aftensmaden i hverdagen.

Se opskrift
grove burgerboller

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

20 boller

75 g gær
6½ dl. lunken mælk
2 æg
150 g blødt smør
100 g sukker
1½ tsk salt
1 kg Valsemøllen Hvedemel
150 g Valsemøllen Finvalsede Havregryn
150 g Valsemøllen Ølandshvedemel

Sådan gør du

  1. Lun mælken (ca. 30°C) og opløs gæren heri.
  2. Tilsæt æg, blødt smør, sukker, salt og havregryn.
  3. Kom melet i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem til dejen er blank og lind, hold evt. lidt af melet tilbage.
  4. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter. et lunt sted.
  5. Del dejen i 20 lige store stykker, og form dem til boller.
  6. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og tryk bollerne flade, så de er 2 cm i højden.
  7. Lad bollerne hæve tildækket på et lunt sted i 30 minutter eller til dobbelt størrelse.
  8. Pensl bollerne med æg eller vand og drys med havregryn eller blandede frø.
  9. Bag bollerne i en forvarmet 220°C (200°C i varmluftsovn) i ca. 9-12 minutter, eller til bollerne er gyldne.
  10. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: Er du på udkig efter de perfekte burgerboller? Lige meget om de skal være grove, bløde eller glutenfri, så har vi samlet en masse gode opskrifter på burgerboller her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.