Grove burgerboller

Hjemmelavede grove burgerboller fuldender enhver burger. Her får du lækker opskrift med ølandshvede og havregryn, og resultatet er bløde, saftige og smagsfulde burgerboller.

De grove burgerboller smager skønt, og er super saftige. Der er nemlig ikke noget bedre end hjemmebagte burgerboller og godt fyld. Denne opskrift er en lidt grovere version end den klassiske burgerbolle. Her er tilføjet havregryn og sigtet ølandshvedemel. Det gør, at de mætter mere og længere. Perfekt til aftensmaden i hverdagen.

Se opskrift
grove burgerboller

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

20 boller

75 g gær
6½ dl. lunken mælk
2 æg
150 g blødt smør
100 g sukker
1½ tsk salt
1 kg Valsemøllen Hvedemel
150 g Valsemøllen Finvalsede Havregryn
150 g Valsemøllen Ølandshvedemel

Sådan gør du

  1. Lun mælken (ca. 30°C) og opløs gæren heri.
  2. Tilsæt æg, blødt smør, sukker, salt og havregryn.
  3. Kom melet i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem til dejen er blank og lind, hold evt. lidt af melet tilbage.
  4. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter. et lunt sted.
  5. Del dejen i 20 lige store stykker, og form dem til boller.
  6. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og tryk bollerne flade, så de er 2 cm i højden.
  7. Lad bollerne hæve tildækket på et lunt sted i 30 minutter eller til dobbelt størrelse.
  8. Pensl bollerne med æg eller vand og drys med havregryn eller blandede frø.
  9. Bag bollerne i en forvarmet 220°C (200°C i varmluftsovn) i ca. 9-12 minutter, eller til bollerne er gyldne.
  10. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: Er du på udkig efter de perfekte burgerboller? Lige meget om de skal være grove, bløde eller glutenfri, så har vi samlet en masse gode opskrifter på burgerboller her.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.