Hvedemel og specialmel af kvalitet

En forudsætning for et godt og lækkert brød er at bage med mel af høj kvalitet. Skal smagen i brødet være andet end blot luft, så kræver det et rigtig godt melprodukt. Hvis du godt kan lide at bage gode, flotte og velduftende brød, vil du sikkert falde for vores store udvalg af specialmel.

Vores kvalitets mel er udelukkende baseret på dansk korn, som kommer fra udvalgte danske landmænd. Dette gør, at vi kan tilbyde mel af høj kvalitet, som netop giver det lækre resultat når der bages brød, madbrød eller kager.

Bredt sortiment af dansk mel

Vi tilbyder et stort udvalg af hvedemel og specialmel, så der er noget til ethvert lækkert brød – både til det grove brød, diverse madbrød og til de lækre, bløde fødselsdagsboller. Dertil er der rig mulighed for at tilføje lækre kerner og klid til brødet, for at skabe et mere rustikt brød.

Læs mere

Kvalitets mel til velsmagende brød og kager

Mel er lidt af et vidundermiddel. Det kan nemlig bruges til utrolig mange formål. Det kan være alt fra luftige boller og lækre kager til groft brød eller en sprød pizzabund. En forudsætning for, at dit brød eller din kage bliver vellykket og velsmagende, er at du bruger et melprodukt af høj kvalitet. Valsemøllen fremstiller mel uden at gå på kompromis med kvaliteten og fører et bredt udvalg af forskellige typer melprodukter. Alle vores produkter er udviklet til din hverdag. Så du kan fylde køkkenet med velduft og samle familien omkring spisebordet og nyde godt bagværk til både morgen, eftermiddag og aften.

Specialmel til ethvert formål 

Vi fremstiller udelukkende kvalitets mel, som kommer fra danske landmænd og dansk korn. Det er en forudsætning for, at vi kan tilbyde vores kvalitetsprodukter til dig. Vores udvalg af specialmel indeholder alt fra hvedemel og durumhvedemel til grahamsmel og sigtet speltmel – samt mange flere. Dit bagværk kan derfor både danne ramme om sunde retter og familiehygge med smagfulde kager. Vi har også stort fokus på økologi. Derfor indeholder vores sortiment flere slags økologisk hvedemel – manitoba, stenformalet og tipo. Vi giver dig derfor de bedste forudsætninger for at bevare økologien i køkkenet, også når det gælder bagværk.

Lav godt bagværk med Valsemøllen

Med vores melprodukter kommer du aldrig uden om at lave godt bagværk. Vi har et bredt sortiment med alt fra fintmalede til kernefyldte melprodukter.

Vores kernefyldte produkter Danske Knækkede Hvedekerner og Danske Skårne Rugkerner giver dig de bedste forudsætninger for at bage grove boller eller et rustikt rugbrød. Perfekte til madpakken eller frokosten.

Vores stenformalede melprodukter, som Dansk Ølandsmel eller Speltmel Fuldkorn, lader dig bage nogle luftige franskbrød, madbrød og pølsehorn. Perfekte til morgenmad, brunch eller til aftensmaden.

Vores fintmalede produkter som Økologisk Tipo 00 eller Durumhvedemel er ideelle, når du vil fremstille bagværk indenfor det italienske køkken. Pizza, pasta eller italiensk brød. Vores specialmel gør det let at introducere italienske delikatesser i hjemmet.

Vores Dansk Kage Hvedemel er det bedste, når du vil bage en delikat kage. Sprøde småkager, smagfulde desserttærter eller luftige kager. Når du har brug for noget sødt til eftermiddagskaffen eller når du har inviteret familie eller venner til fest.

Valsemøllens mel til bagning giver dig mulighed for at slå dig løs i køkkenet og prøve kræfter med enhver type bagværk. Du kan læse meget mere om de forskellige meltyper her på siden.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.