Manitoba hvedemel

Manitoba hvedemel

Kraftigt hvedemel med en unik bageevne, der giver luftige brød med sprød skorpe.

Manitoba er fint sigtet hvedemel med en unik bageevne. Du får en kraftfuldt hvedemel med et højt indhold af gluten, der gør dejen mere smidig og elastisk, og sikrer dig et ekstra luftigt brød med sprød skorpe – akkurat som når professionelle bager.

Navnet kommer fra regionen Manitoba i Canada, hvor man traditionelt har dyrket denne type af hvede.

Lav fx rustikke manitoba stykker – se opskriften her.

Uden Stråforkorter

Køb det her

Ingredienser

Fint formalede hvedekerner uden skaldele og kim, melbehandlingsmiddel (E300).

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

    Energi1449 kJ/346 kcal
    Fedt1,1 g
    - heraf mættede fedtsyrer0,3 g
    Kulhydrat69 g
    - heraf sukkerarter2,4 g
    Kostfibre2,9 g
    Protein12,5 g
    Salt*0,01 g
    * Indeholder naturligt forekommende salt fra konsorten

    Glæden ved godt bagværk

    Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.

    Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med danskproduceret mel af højeste kvalitet.

    Dansk håndværk siden 1899

    Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

    Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.