Manitoba hvedemel

Manitoba hvedemel

Kraftigt hvedemel med en unik bageevne, der giver luftige brød med sprød skorpe.

Manitoba er hvedemel med en unik bageevne. Du får kraftfuldt hvedemel med et højt indhold af gluten, der gør dejen mere smidig og elastisk, så du får et ekstra luftigt brød med sprød skorpe – akkurat som når professionelle bager.

Lav fx rustikke manitoba stykker – se opskriften her.

Uden Stråforkorter

Ingredienser

Fint formalede hvedekerner uden skaldele og kim, melbehandlingsmiddel (E300).

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
Energi1449 kJ/346 kcal
Fedt1,1 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat69 g
- heraf sukkerarter2,4 g
Kostfibre2,9 g
Protein12,5 g
Salt*0,01 g
* Indeholder naturligt forekommende salt fra konsorten

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.
Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og med Valsemøllen kan du altid være sikker på, at du bager med danskproduceret mel af høj kvalitet.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

Køb det her