Dansk Rugmel – Groft

Dansk Rugmel – Groft

Valsemøllen Dansk Rugmel er god til rugbrød og andre grove fuldkornsbrød.

Rug er én af de mest udbredte kornsorter i Danmark. Vores stenformalede rugmel er rigtig god til at blande med andre meltyper, og den giver en karakteristisk god rugsmag til dit bagværk. Rugmel er godt til rugbrød og andre grove fuldkornsbrød.

Find opskrifter og mere inspiration her

 

Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Uden Stråforkorter Dansk

Ingredienser

Formalede rugkerner med alle skaldele

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
Energi1370 kJ/327 kcal
Fedt1,4 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat61 g
- heraf sukkerarter3,2 g
Kostfibre15 g
Protein9,4 g
Salt0

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.
Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Al korn er dyrket, høstet og malet i Danmark, så du altid kan være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

Køb det her