Dansk Rugmel – Groft

Dansk Rugmel – Groft

Valsemøllen Dansk Rugmel Groft er godt til rugbrød og andre grove fuldkornsbrød.

Rug er én af de mest udbredte kornsorter i Danmark. Vores stenformalede danske rugmel er rigtig god til at blande med andre meltyper, og den giver en karakteristisk god rugsmag til dit bagværk. Rugmel er godt til rugbrød og andre grove fuldkornsbrød.

Find opskrifter og mere inspiration her

 

Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Uden Stråforkorter Dansk

Køb det her

Ingredienser

Formalede rugkerner med alle skaldele

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

    Energi1370 kJ/327 kcal
    Fedt1,4 g
    - heraf mættede fedtsyrer0,3 g
    Kulhydrat61 g
    - heraf sukkerarter3,2 g
    Kostfibre15 g
    Protein9,4 g
    Salt0

    Glæden ved godt bagværk

    Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.

    Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

    Dansk håndværk siden 1899

    Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

    Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.