Danske Knækkede Hvedekerner

Danske Knækkede Hvedekerner

Valsemøllen Danske Knækkede Hvedekerner er gode i brød og salater

Knækkede hvedekerner har mange anvendelsesmuligheder. Brug det i brød, da det giver en grovere struktur, mere bid og et rustikt look. Kernerne gør som sådan ikke noget for bageevnen, men tilfører noget til brødets struktur og smag. Brug dem også som tilbehør og i salater. Mulighederne er mange.

Sæt kernerne i blød eller kog dem inden du bruger dem til bagning eller madlavning.

Mangler du inspiration til madlavningen? Find opskrifter og mere inspiration i vores opskriftsunivers her

 

Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Uden Stråforkorter Dansk CO2e neutral formalet

Køb det her

Ingredienser

Knækkede HVEDEKERNER.

Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 g fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 100 g fuldkorn pr. 100 g.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærke lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1414 kJ / 338 kcal
Fedt1,5 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat63 g
- heraf sukkerarter0,54 g
Kostfibre11 g
Protein12 g
Salt0,01 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.

Derfor bruger vi kun de bedste råvarer, fra de bedste marker, så du kan bage med danske kerner af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark. God bagelyst.

CO2e neutral formaling

For Valsemøllen produkter har vi fået verificeret, at formalingen af korn på vores møller sker CO2e neutralt via grøn energi og klimakompensation. Vi arbejder på, at emballagen og råvarer også bliver det.

Dansk håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.