Danske Knækkede Hvedekerner

Danske Knækkede Hvedekerner

Valsemøllen Danske Knækkede Hvedekerner er gode i brød og salater

Knækkede hvedekerner har mange anvendelsesmuligheder. Brug det i brød, da det giver en grovere struktur, mere bid og et rustikt look. Kernerne gør som sådan ikke noget for bageevnen, men tilfører noget til brødets struktur og smag. Brug dem også som tilbehør og i salater. Mulighederne er mange.

Sæt kernerne i blød eller kog dem inden du bruger dem til bagning eller madlavning.

Fødevarestyrelsen anbefaler 90 g fuldkorn om dagen og gerne mere som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 100 g fuldkorn pr. 100 g.

Mangler du inspiration til madlavningen? Find opskrifter og mere inspiration i vores opskriftsunivers her

 

Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Uden Stråforkorter Dansk

Køb det her

Ingredienser

Knækkede HVEDEKERNER.

Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 g fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 100 g fuldkorn pr. 100 g.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærke lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1414 kJ / 338 kcal
Fedt1,5 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat63 g
- heraf sukkerarter0,54 g
Kostfibre11 g
Protein12 g
Salt0,01 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.

Derfor bruger vi kun de bedste råvarer, fra de bedste marker, så du kan bage med danske kerner af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark. God bagelyst.

CO2e neutral formaling

For Valsemøllen produkter har vi fået verificeret, at formalingen af korn på vores møller sker CO2e neutralt via grøn energi og klimakompensation. Vi arbejder på, at emballagen og råvarer også bliver det.

Dansk håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.