Danske Knækkede Hvedekerner

Danske Knækkede Hvedekerner

Valsemøllen Danske Knækkede Hvedekerner er gode i brød og salater

Knækkede hvedekerner har mange anvendelsesmuligheder. Brug det i brød, da det giver en grovere struktur, mere bid og et rustikt look. Kernerne gør som sådan ikke noget for bageevnen, men tilfører noget til brødets struktur og smag. Brug også kernerne som tilbehør og i salater. Mulighederne er mange.

Sæt hvedekernerne i blød eller kog dem inden du bruger dem til bagning eller madlavning.

Mangler du inspiration til madlavningen? Find opskrifter og mere inspiration i vores opskriftsunivers her

 

Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Uden Stråforkorter Dansk

Køb det her

Ingredienser

Groft knækkede hvedekerner med alle skaldele

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærke lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

    Energi1460 kJ/350 kcal
    Fedt1,5 g
    - heraf mættede fedtsyrer0,3 g
    Kulhydrat66 g
    - heraf sukkerarter2 g
    Kostfibre11 g
    Protein12 g
    Salt0 g

    Glæden ved godt bagværk

    Hos Valsemøllen går vi aldrig pa kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.
    Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med danske kerner af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

    Dansk håndværk siden 1899

    Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

    Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.