Danske Knækkede Hvedekerner

Danske Knækkede Hvedekerner

Valsemøllen Danske knækkede hvedekerner er gode i hvedebrød og grovbrød.

Knækkede hvedekerner giver brødet en grovere struktur, et rustikt look og ekstra bid og smag. Hvedekerner skal koges eller sættes i blød inden anvendelse.

Find opskrifter og mere inspiration her

 

Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Uden Stråforkorter Dansk

Ingredienser

Groft knækkede hvedekerner med alle skaldele

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærke lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
Energi1460 kJ/350 kcal
Fedt1,5 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat66 g
- heraf sukkerarter2 g
Kostfibre11 g
Protein12 g
Salt0 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig pa kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.
Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Al korn er dyrket, høstet og pakket i Danmark, så du altid kan være sikker pa, at du bager med danske kerner af højeste kvalitet.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

Køb det her