Fuldkornshvedebrød med kerner

Et fuldkornshvedebrød med kerner er et lækkert hverdagsbrød med hvidhvede mel og knækkede hvedekerner.

Bag det lækre fuldkornsbrød med kerner, når du ønsker mere fuldkorn i hverdagen. Brødet er fyldt med smag og mætter godt. Spis det som morgenbrød eller nyd det om eftermiddagen med et godt lag smør. Mums!

Se opskrift

Køkkentid
45 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fuldkornshvedebrød med kerner: 4 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

2 brød
 • 300 g Valsemøllen Knækkede Hvedekerner
 • 4 dl. vand
 • 800-900 g Valsemøllen HvidHvede® mel
 • 4 dl vand
 • 50 g gær
 • 25 g margarine (blødgjort) eller olie
 • 2 tsk. salt

Sådan gør du

 1. Kog kernerne i 3-4 min. (300 g Valsemøllen knækkede hvedekerner og 4 dl vand). Afkøles i ca. 15 min. til ca. 25 grader.
 2. Opløs gæren i den tempererede vand (ca. 25°C).
 3. Tilsæt de kogte hvedekerner og alle øvrige ingredienser, men tilbagehold 10% af HvidHvede® melet. Ælt dejen i minimim 5 minutter og tilsæt yderligere HvidHvede® mel efter behov. Dejen skal klæbe en smule til hænder og bord, når den er færdig.
 4. Hæv dejen tildækket i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
 5. Slå herefter luften ud af dejen og form 2 brød.
 6. Efterhæv brødene tildækket på en bageplade med bagepapir i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
 7. Rids brødene og pensl dem med mælk eller vand.
 8. Bag i en forvarmet ovn i ca. 25-30 min. ved 220°C (varmeluft = 200°C).
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.