Fuldkornshvedebrød med kerner

Et fuldkornshvedebrød med kerner er et lækkert hverdagsbrød med hvidhvede mel og knækkede hvedekerner.

Bag det lækre fuldkornsbrød med kerner, når du ønsker mere fuldkorn i hverdagen. Brødet er fyldt med smag og mætter godt. Spis det som morgenbrød eller nyd det om eftermiddagen med et godt lag smør. Mums!

Se opskrift

Køkkentid
45 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fuldkornshvedebrød med kerner: 4 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser

Opskrift

2 brød
  • 300 g Valsemøllen Knækkede Hvedekerner
  • 4 dl. vand
  • 800-900 g Valsemøllen HvidHvede® mel
  • 4 dl vand
  • 50 g gær
  • 25 g margarine (blødgjort) eller olie
  • 2 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Kog kernerne i 3-4 min. (300 g Valsemøllen knækkede hvedekerner og 4 dl vand). Afkøles i ca. 15 min. til ca. 25 grader.
  2. Opløs gæren i den tempererede vand (ca. 25°C).
  3. Tilsæt de kogte hvedekerner og alle øvrige ingredienser, men tilbagehold 10% af HvidHvede® melet. Ælt dejen i minimim 5 minutter og tilsæt yderligere HvidHvede® mel efter behov. Dejen skal klæbe en smule til hænder og bord, når den er færdig.
  4. Hæv dejen tildækket i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  5. Slå herefter luften ud af dejen og form 2 brød.
  6. Efterhæv brødene tildækket på en bageplade med bagepapir i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  7. Rids brødene og pensl dem med mælk eller vand.
  8. Bag i en forvarmet ovn i ca. 25-30 min. ved 220°C (varmeluft = 200°C).
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.