Økologisk Dansk Rugmel

Økologisk Dansk Rugmel

Groft rugmel malet på stenkværn – både økologisk og dansk

Valsemøllens danske, økologiske rugmel er en stenformalet fuldkornsmel, som er det perfekte grundlag for smagfulde økologiske rugbrød, din egen surdej eller som smags- og strukturgiver i lysere brød.

I en tid hvor vi alle tænker over, hvilket afsæt vi sætter på verden omkring os, tror vi på, at det giver endnu mere bageglæde at vide, at melet kommer fra økologisk korn, der er dyrket, høstet og malet tæt på dig – her i Danmark med omtanke for mennesker og miljøet.

Find vores lækre opskrifter på rugbrød og surdej her.

Økologisk mel Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Dansk CO2e neutral formalet

Køb det her

Ingredienser

Stenformalet økologisk RUGMEL.

Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 g fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 100 g fuldkorn pr. 100 g.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer

Næringsindhold pr. 100g

Energi1370 kJ (327 kcal)
Fedt1,4 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat61,1 g
- heraf sukkerarter3,2 g
Kostfibre15 g
Protein9,4 g
Salt0,02 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen vil vi gerne gøre det nemt for dig, der vil have mere økologi i hverdagen. Økologi er nemlig et godt sted at starte, når du vil gøre en forskel for naturen, dig selv og din familie. Kornet til Valsemøllens ØKO serie er dyrket efter økologiske metoder, så du kan bage lækkert økologisk brød og bagværk med masser af god smag og i høj kvalitet.

CO2e neutral formaling

For Valsemøllen produkter har vi fået verificeret, at formalingen af korn til mel på vores møller sker CO2e neutralt via grøn energi og klimakompensation. Vi arbejder på, at emballage og råvarer også bliver det

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.