Økologisk Dansk Rugmel

Økologisk Dansk Rugmel

Groft rugmel malet på stenkværn – både økologisk og dansk

Valsemøllens danske, økologiske rugmel er en stenformalet fuldkornsmel, som er det perfekte grundlag for smagfulde økologiske rugbrød, din egen surdej eller som smags- og strukturgiver i lysere brød.

I en tid hvor vi alle tænker over, hvilket afsæt vi sætter på verden omkring os, tror vi på, at det giver endnu mere bageglæde at vide, at melet kommer fra økologisk korn, der er dyrket, høstet og malet tæt på dig – her i Danmark med omtanke for mennesker og miljøet.

Find vores lækre opskrifter på rugbrød og surdej her.

Fødevarestyrelsen anbefaler 90 gram fuldkorn om dagen og gerne mere som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 100 gram fuldkorn pr. 100 gram.

Økologisk mel Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Dansk

Køb det her

Ingredienser

Stenformalet økologisk RUGMEL.

Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 g fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 100 g fuldkorn pr. 100 g.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer

Næringsindhold pr. 100g

Energi1370 kJ (327 kcal)
Fedt1,4 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat61,1 g
- heraf sukkerarter3,2 g
Kostfibre15 g
Protein9,4 g
Salt0,02 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen vil vi gerne gøre det nemt for dig, der vil have mere økologi i hverdagen. Økologi er nemlig et godt sted at starte, når du vil gøre en forskel for naturen, dig selv og din familie. Kornet til Valsemøllens ØKO serie er dyrket efter økologiske metoder, så du kan bage lækkert økologisk brød og bagværk med masser af god smag og i høj kvalitet.

CO2e neutral formaling

For Valsemøllen produkter har vi fået verificeret, at formalingen af korn til mel på vores møller sker CO2e neutralt via grøn energi og klimakompensation. Vi arbejder på, at emballage og råvarer også bliver det

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.