Manitoba Hvedemel

Manitoba Hvedemel

Med Valsemøllen Manitoba Hvedemel kan gøre din dej mere smidig og elastisk, da hvedemelet har et højt indhold af gluten. Valsemøllen Manitoba Hvedemel er en kraftig hvedemel med en unik bageevne, der giver luftige brød med sprød skorpe.

Bag alt fra boller til brød med Manitoba Hvedemel. Prøv fx. opskriften på et sprødt Manitobabrød og læs mere om udvalget af Valsemøllen Specialmel her.

Uden Stråforkorter CO2e neutral formalet

Køb det her

Ingredienser

Fint formalede HVEDEKERNER uden skaldele og kim, melbehandlingsmoddel (E300).

Alle e-numre i dette produkt er vegetabilsk.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1449 kJ / 346 kcal
Fedt1,1 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat69 g
- heraf sukkerarter0,5 g
Kostfibre2,9 g
Protein12,5 g
Salt0,01 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre. Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse. Derfor kan du altid være sikker  på, at du bager med klid af højeste kvalitet.

CO2e neutral formaling

For Valsemøllen produkter har vi fået verificeret, at formalingen af korn på vores møller sker CO2e neutralt via grøn energi og klimakompensation. Vi arbejder på, at emballage og råvarer også bliver det.

Dansk håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaver vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.