Rustikke Manitobaboller

Hvis sprød skorpe og luftig brød er noget for dig, skal du prøve denne opskrift på lækre boller bagt med den kraftige Øko Manitoba Hvedemel. Disse boller er perfekte til dig der elsker det mere rustikke brød, men også gerne vil have luftig og sprød skorpe.

Se opskrift

Køkkentid
40 min.

Ventetid
2 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Rustikke Manitobaboller: 4 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Rist sesamfrø ved 150°C i 20 minutter.
  2. Opløs gæren i det kolde vand og tilsæt derefter de øvrige ingredienser undtagen salt.
  3. Ælt dejen i ca. 10 minutter, indtil den slipper kanterne på skålen – brug en røremaskine.
  4. Tilsæt salt til dejen, og ælt yderligere i 2 min., til dejen er glat og elastisk. Hæld dejen over i en olieret skål og lad dejen hæve i 1-2 timer i køleskab, helst natten over, det giver brødet mere smag.
  5. Fordel lidt hvedemel på bordet og hæld dejen ud herpå. Fold dejen sammen – gerne flere gange således dejen bliver stram.
  6. Del dejen i 20 lige store stykker, form derefter bollerne, og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  7. Lad bollerne hæve tildækket i 60 minutter et lunt sted. Herefter bages bollerne i en forvarmet ovn ved 220 °C (Varmluft 200 °C) på midterste rille i ca. 20 min.
  8. Lad bollerne køle af på en bagerist.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.