Rustikke Manitobaboller

Hvis sprød skorpe og luftig brød er noget for dig, skal du prøve denne opskrift på lækre boller bagt med den kraftige Øko Manitoba Hvedemel. Disse boller er perfekte til dig der elsker det mere rustikke brød, men også gerne vil have luftig og sprød skorpe.

Se opskrift

Køkkentid
40 min.

Ventetid
2 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Rustikke Manitobaboller: 4 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Rist sesamfrø ved 150°C i 20 minutter.
  2. Opløs gæren i det kolde vand og tilsæt derefter de øvrige ingredienser undtagen salt.
  3. Ælt dejen i ca. 10 minutter, indtil den slipper kanterne på skålen – brug en røremaskine.
  4. Tilsæt salt til dejen, og ælt yderligere i 2 min., til dejen er glat og elastisk. Hæld dejen over i en olieret skål og lad dejen hæve i 1-2 timer i køleskab, helst natten over, det giver brødet mere smag.
  5. Fordel lidt hvedemel på bordet og hæld dejen ud herpå. Fold dejen sammen – gerne flere gange således dejen bliver stram.
  6. Del dejen i 20 lige store stykker, form derefter bollerne, og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  7. Lad bollerne hæve tildækket i 60 minutter et lunt sted. Herefter bages bollerne i en forvarmet ovn ved 220 °C (Varmluft 200 °C) på midterste rille i ca. 20 min.
  8. Lad bollerne køle af på en bagerist.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.